19 maart 2013 door Nicky in 'Opmerkelijk', Algemeen''

La Grotte du Yeti

De studenten en party animals onder de wintersporters zullen deze bar ongetwijfeld kennen. We hebben het natuurlijk over de meest populaire après-skibar in Frankrijk, La Grotte du Yeti. Deze après-skibar, die terug te vinden is in maar liefst vier verschillende wintersportdorpen staat al jaren bekend om zijn vette après-skifeesten.

Après-ski en feesten in La Grotte du Yeti

De après-skibars van La Grotte du Yeti, beter bekend als ‘de Yetibar’, zijn altijd drukbezocht en de sfeer is altijd top! Zelfs als de gasten hier niet zelf voor zorgen hoef je je hier geen zorgen over te maken, want dan zorgt de crew van La Grotte du Yeti er zelf gewoon voor. De crew bestaat namelijk uit de gekste mensen die je ’s winters in de Alpen kan vinden. Met verschillende evenementen zoals beerpong contests, barbecues, live bands en themafeesten zorgt La Grotte du Yeti ervoor dat iedereen een onvergetelijke week meemaakt.

La Grotte du Yeti st Sorlin

Party in de Yetibar, st Sorlin

Evenementen

La Grotte du Yeti werkt samen met onder andere Red Bull, Radio 538, BigAirBag, Husk Studentenreizen en X-Games. Dit garandeert elk jaar weer een paar vette evenementen. Als je snel bent kun je hier dit seizoen nog wat van meepakken.

Locaties

La Grotte du Yeti is terug te vinden in de volgende dorpen:

Après-ski echt niet alleen in Oostenrijk

Zo zie je maar weer dat après-ski echt niet alleen in Oostenrijk de moeite waard is. Er zal nog voluit gefeest worden in de Franse Alpen tot de laatste lift is gesloten. Ga jij naar de Dutch Week dit jaar?

Op de site van La Grotte du Yeti vind je meer informatie over de komende feesten en evenementen.
Bekijk hier de site van La Grotte du Yeti >>

Na een paar jaar op de ski’s stapte Nicky over op het snowboard, dat vond hij veel cooler. Voor hem is de berg één grote speeltuin. Hij heeft dan ook enorm genoten van een heel seizoen in de bergen.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen