Skip to navigation Skip to main content

Dutchweekend Italia 14 tot 17 maart

Dit is je laatste kans! Van 14 tot 17 maart vindt in het Italiaanse Sauze d'Oulx het Dutchweekend Italia plaats. Een weekend vol gezelligheid en wintersportplezier. Overdag onbezorgd boarden of skiën in het sneeuwzekere skigebied Via Lattea en daarna après-skiën in een stijlvolle Tiroler sfeer. Alle ingrediënten voor een geslaagd weekend zijn aanwezig. Nederlandse Dj’s, betaalbare accommodaties en een sneeuwzeker skigebied. Nu jij nog! Arrangementen beginnen al bij slechts € 279,- per persoon inclusief skipas.

Bekijk de arrangementen van het Dutchweekend >>

Grootste aaneengesloten skigebied van Italië

Met 400 kilometer aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengesloten skigebied van Italië. Hierbij moet echter wel opgemerkt worden dat een deel van de pistes in Frankrijk liggen. De pistes van Via Lattea reiken tot een hoogte van 2823 meter waardoor je je tijdens het Dutchweekend geen zorgen hoeft te maken over de sneeuw. Het skigebied bestaat voornamelijk uit rode pistes maar ook de minder ervaren skiër kan hier goed uit de voeten. In 2006 vonden op de pistes van Via Lattea de alpineski onderdelen van de Olympische Winterspelen in Turijn plaats.

Après-ski met Nederlandse Dj’s

Tijdens het Dutchweekend speelt après-ski vanzelfsprekend een belangrijke rol. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Tiroler sfeer met après-ski op de piste, après-ski in een Hollandse bar en goede feesten in dancings tot in de kleine uurtjes. In Capanna Kind barst vanaf een uur of 3 het feest los waarna het zich om 5 uur verplaatst naar het Village Café. De avond, of beter gezegd nacht, wordt afgesloten in Club Miravallino. Losgaan doe je onder meer op de klanken van Dj Xlr, Dj Rasta Ruud, Little Tim en Charlie da Farma.

Sauze d’Oulx kleurt oranje

Via Lattea bestaat uit de plaatsen Cesana, Claviere, Sansicario, Sestrière en Sauze d'Oulx. Sauze d’Oulx is van 14 tot 17 maart het epicentrum van het Dutchweekend. Deze authentieke wintersportplaats kleurt tijdens het Dutchweekend oranje en is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Nadat je de Fréjus tunnel bent gepasseerd, is het nog maar een klein klimmetje naar het dorp. Het is een levendige plaats met een bruisend nachtleven wat tijdens het Dutchweekend nog eens extra zal worden benadrukt.

Arrangementen inclusief skipas

Je hebt de keuze uit diverse accommodaties die te boeken zijn inclusief skipas en eventueel vervoer. De appartementen, hotels en pensions liggen verspreid door het dorp maar vrijwel altijd op loopafstand van de piste. Vervoer vanuit Nederland kan geregeld worden in de vorm van een 6-daagse busreis of een vlucht naar Milaan.

Dutchweekend vanaf € 279,- per persoon inclusief skipas >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.