Skip to navigation Skip to main content

Wintersport applicaties voor de iPad

4402 - Wintersport applicaties voor de iPad (1)

Heb je een iPad en houd je van wintersport? Dan is dit weblog echt iets voor jou. We bespreken een aantal applicaties voor de iPad waarin wintersport centraal staat. Van interactieve magazines tot verslavende spelletjes, als wintersporter heb je tegenwoordig volop keus uit wintersport applicaties. Heerlijk om thuis alvast in de stemming te komen of om er op de plaats van bestemming je voordeel mee te doen. Met Ski Atlas for iPad heb je bijvoorbeeld altijd de actuele pistekaarten bij de hand en ben je op de hoogte van de huidige weer- en sneeuwcondities.

Sw+ss Style

Liefhebbers van wintersport in Zwitserland kunnen zich vergapen aan het magazine van Sw+ss Style. Ditmaal staat Sw+ss Style volledig in het teken van Graubünden. Een heerlijke regio om je wintersport in door te brengen. In een overzichtelijk magazine vind je alle informatie over hotels, overnachten, steden, de mooiste plekjes, typisch Zwitsers eten en foto's van het prachtige landschap. Naast artikelen om bij weg te dromen, vind je er ook interviews met bijvoorbeeld Chris Zegers en zijn Zwitserland.

Download Sw+ss Style voor iPad >>

Ski Safari

Verslavend. Ski Safari is een eenvoudig spelletje waar je je uren mee kunt vermaken. Je doel is om zo lang mogelijk voor een lawine uit te blijven skiën en dat is soms nog best lastig. Onderweg kun je gebruik maken van pinguïns en yetis om sneller te gaan en je moet verschillende opdrachten uitvoeren. Je hebt maar één vinger nodig om het spelletje te spelen maar desondanks is het zeer vermakelijk. Voor € 0,79 staat hij op je iPad maar wees voorbereid op een nieuwe verslaving.

Download Ski Safari >>

Salomon Digital Magazine

In het Salomon Digital Magazine duik je in de wereld van dit bekende wintersportmerk. Alleen al om altijd de nieuwste afleveringen van Salomon Freeski bij de hand te hebben moet je deze applicatie downloaden. De diepste poeder is het domein van deze weergaloze freeriders. Interviews, reisverslagen, techniek artikelen en de product catalogus van Salomon maken het Salomon Digital Magazine compleet.

Download Salomon Digital Magazine >>

Ski Atlas for iPad

Onze eigen applicatie voor de iPad mag in dit rijtje ook niet ontbreken. Van het beroemdste wintersportboek dat ieder jaar uitkomt is inmiddels ook een versie voor de iPad beschikbaar. Ski Atlas for iPad maakt op een overzichtelijke manier een lawine aan wintersportinformatie toegankelijk. Pistekaarten, skipasprijzen, webcams, sneeuwcondities; en dat allemaal in één applicatie. De gratis ‘probeerversie’ met 25 dorpen/skigebieden is voor € 1,79 uit te breiden met alle dorpen en skigebieden uit de complete SKI ATLAS.

Download Ski Atlas for iPad >>

Heb jij nog andere voorbeelden van goede wintersport applicaties? Laat een reactie achter!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.