10 januari 2013 door Thijs in 'Algemeen''

Saalbach-Hinterglemm

Inmiddels is iedereen weer teruggekeerd van de kerstvakantie. De omstandigheden waren wisselend. Het is korte tijd zeer warm geweest in de Alpen, maar er is ook zeer veel verse sneeuw gevallen. Al met al heeft iedereen kunnen genieten van heerlijke pistes met meer dan voldoende sneeuw. Na afloop mag er best nog even teruggekeken worden naar die heerlijke tijd in de sneeuw. Mag Snowplaza meegenieten? Wie nu een recensie achterlaat of zijn vakantiefoto’s instuurt maakt kans op een Ski Atlas. Bovendien help je hiermee andere bezoekers!

Voeg nu je recensie toe

De waardering van bezoekers kan nét de doorslag geven om wel of niet voor een bepaald skidorp te kiezen. Jij als ervaringsdeskundig weet precies of een dorp wel zo kindvriendelijk is als wordt beweerd. Misschien staat het skigebied wel te boek als ideaal voor beginners maar zijn de pistes toch behoorlijk pittig. Bovendien weet jij precies waar de gezelligste berghutten en de heerlijkste pistes te vinden zijn. Een recensie kan andere bezoekers helpen bij het uitzoeken van een nieuwe wintersportbestemming.

Laat nu een recensie achter over jouw wintersportdorp >>

Laat zien waar jij bent geweest

Snowplaza is altijd op zoek naar foto’s van diverse wintersportbestemmingen. Heb jij een foto van een nieuwe lift in een skigebied? Ben jij op wintersport geweest in dat ‘gemütliche’ plaatsje in Tirol? Stuur je vakantiefoto’s naar redactie@snowplaza.nl en wie weet zie jij je foto’s dan binnenkort bij ons op de website staan. Niets is fijner dan een foto te zien van het feit dat het kinderland er daadwerkelijk is of dat die oude lift eindelijk is vervangen door een moderner exemplaar.

Maak kans op een Ski Atlas

Wie nu een recensie op Snowplaza achterlaat of wintersportfoto’s opstuurt, maakt tot eind januari kans op een Ski Atlas 2013. De recensie of wintersportfoto’s hoeven natuurlijk niet van afgelopen vakantie te zijn. Ook recensies en foto’s van vorige vakanties kunnen zeer waardevol zijn! De Ski Atlas telt 356 wintersportbestemmingen die onder meer zijn voorzien van uitvoerige beschrijvingen, actuele pistekaarten, skipasprijzen en foto’s. Ideaal om er bij te pakken wanneer je je oriënteert op een nieuwe bestemming of om nog even lekker na te genieten.

Saalbach-Hinterglemm

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.