Skip to navigation Skip to main content

De winnaars van de prijsvraag en skislotjes zijn bekend

4318 - De winnaars van de prijsvraag en skislotjes zijn bekend (1)

Heb jij meegedaan aan de prijsvraag 'Wat zegt ze nou?' uit het Snowplaza Magazine nummer 3, waarbij je een mooie rugzak van Columbia kon winnen? Of heb je ons een mailtje gestuurd n.a.v. de actie waarbij we skislotjes mochten weggeven? Wij hebben vandaag de prijzen verloot, dus kijk snel of jij iets hebt gewonnen!

Wat zegt ze nou?

Iedere maand hebben we een prijsvraag waarbij je moet raden wat een Zwitserse dame zegt. Aangezien het de afgelopen keren best pittig bleek te zijn, hadden we de prijsvraag vorige maand iets gemakkelijker gemaakt. Het accent van de dame uit Wallis bleek niet heel moeilijk, want bijna iedereen had het juiste antwoord verstuurd: 'In Wallis zijn de hoogste bergen. De Matterhorn is de bekendste.'. Uit de goede antwoorden hebben wij Jan-Willem Berends als winnaar uit de bus getrokken. Jan-Willem van harte gefeliciteerd met je rugzak!

Zet je ski's veilig op slot

Niets is vervelender dan ontdekken dat je ski's gestolen zijn na een bezoekje aan een berghut of de après-ski. Via Snowplaza kan je een skislotje bestellen met korting en we mogen 5 skislotjes weggeven. De normale prijs van het slotje is € 17,95, maar je kunt het nu bestellen met € 1,- korting. Als je de code “snowplaza” invoert bij je bestelling krijg je nog eens 15% extra korting. Je betaalt dan dus nog maar € 14,40 per slotje. Klik hier om het skislotje te bestellen >>

De winnaars van de skislotjes

De volgende 5 wintersporters hebben een skislotje gewonnen:

  • Lia van der Waal
  • Bert Hartog
  • Steven van den Bergh
  • Paul Weitenberg
  • Monique Oorebeek
Allemaal van harte gefeliciteerd! Jullie krijgen het slotje thuis gestuurd.

Niks gewonnen dit keer? Niet getreurd, we geven de hele winter nog leuke prijzen weg. Het nieuwe Snowplaza Magazine zal half januari uitkomen en ditmaal moet je raden wat een Oostenrijkse dame zegt. Alvast succes!
Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.