Skip to navigation Skip to main content

Caprices Festival, het muziek event van 2013

4317 - Caprices Festival, het muziek event van 2013 (1)

Deze winter wordt voor de 10e maal het Caprices Festival in Crans-Montana georganiseerd. En 10 jaar Caprices Festival is iets dat gevierd moet worden! Komend jaar duurt het festival maar liefst 9 dagen lang. Van 8 tot 16 maart treden diverse top-acts op in de Zwitsere bergen. Bereid je voor op optredens van onder meer The Killers, Björk, -M-, Portishead, Fatboy Slim, The Kills, Lou Doillon, Nelly Furtado, Sophie Hunger, Cypress Hill, Roger Hodgson, Tori Amos, Juan Atkins, Noa, Kevin Saunderson en Amon Tobin. Als dat geen groot feest wordt!

Diverse arrangementen

Wie het Caprices Festival wilt bezoeken, kan gebruik maken van diverse arrangementen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Music, Sleep en Ski packages. Om festivalgangers tegemoet te komen is Caprices Travel opgericht. Via dit platform kun je diverse 3 in 1 (accommodatie, festivalticket en skipas) deals boeken. Zo beleef je Crans-Montana en het Caprices Festival in optima forma! Er zijn zes verschillende aanbiedingen, zodat je de Caprice Experience in kunt vullen zoals jij dat wilt.

Wintersport in Crans-Montana

De twee dorpen Crans en Montana zijn in de loop der jaren naar elkaar toe gegroeid wat heeft geresulteerd in Crans-Montana. Een moderne wintersportstad met een breed aanbod aan voorzieningen en accommodaties. Er worden jaarlijks diverse congressen gehouden en ook de jetset viert hier graag vakantie. Crans heeft daarom een mondain, internationaal en exclusief karakter. Montana is een stuk gemoedelijker en betaalbaarder. Het skigebied van Crans-Montana bestaat uit meer dan 150 kilometer aan pistes die reiken tot een sneeuwzekere hoogte van 3000 meter. Het skigebied is veelzijdig, al zal de echte crack hier te weinig uitdagingen van niveau vinden.

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.