Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza wenst iedereen een fijne kerst!

4290 - Snowplaza wenst iedereen een fijne kerst! (1)

Snowplaza wil iedereen een fijne kerst en alvast een voorspoedig 2013 toewensen! Hopelijk wordt het weer een prachtig jaar met veel sneeuw en heerlijke skivakanties. Via deze weg willen we al onze bezoekers bedanken en hopen dat jullie ons in het nieuwe jaar ook weer blijven bezoeken! Hoe zien jouw kerstdagen eruit? Vier je kerst in de sneeuw of blijft het bij een uitstapje naar de overdekte skibaan? Misschien staan er wel heerlijke wintersportgerechten op het menu en liggen er onder de boom diverse wintersportcadeaus! Fijne dagen!

Uitstekende sneeuwcondities

Hoewel de winter wat langzaam op gang kwam, zijn de sneeuwcondities in de Alpen inmiddels overal uitstekend. Er is voldoende gevallen om heerlijk te kunnen skiën tijdens deze kerstvakantie. In Frankrijk liggen in de meeste gebieden meerdere meters en ook Oostenrijk heeft geen enkele reden tot klagen. De zon laat zich na de sneeuwval ook af en toe even zien waardoor het genieten geblazen is in de Alpen. Heerlijk om op deze manier je kerst te mogen vieren!

Wintersportcadeaus onder de boom

In Nederland helaas geen witte kerst. Om toch een beetje in de wintersportstemming te komen pak ik de Ski Atlas of het Snowplaza Magazine er maar bij en zet ik een heerlijke freeride-film op. En misschien liggen er dit jaar wel wintersportcadeaus onder de boom? Eindelijk die hippe goggles, of misschien wel een vette helmcam! Ook kun je het kerstmenu een wintersport tintje geven door een van de heerlijke berggerechten te serveren.

Snowplaza wenst je fijne kerstdagen!

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.