Skip to navigation Skip to main content

Uit eten in je eigen chalet

Lekker op vakantie met het hele gezin en aan het eind van de dag genieten van een heerlijk diner. Klinkt dit goed maar heb je geen zin in de voorbereiding en het afruimen? Kies dan voor catering tijdens de wintersport! Met self catering of een catered chalet geniet je van een uitgebreid verzorgd ontbijt, afternoon tea’s en luxe drie gangen diners.

Self catering

Met wintersport catering kun je genieten van het lekkere eten en het gemak van je eigen chalet. Een relatief nieuw concept is self catering, waarbij gasten een paar keer per week een boodschappenpakket bezorgd krijgen, met verse spullen. Zo kun je gemakkelijk zelf aan de slag met eten. Als je geen eigen vervoer hebt tijdens de skivakantie is een boodschappenpakket ideaal. Alles staat klaar bij thuiskomst en je hoeft je niet druk te maken over al die boodschappen. Het recept zit in de tas en je kunt meteen aan de slag met het drie gangen diner voor het hele gezin.

Catering staf

Geen zin om zelf te koken? Met wintersport catering kun je zo aanschuiven. Als je na een actieve dag in de buitenlucht thuiskomt staat het diner voor je klaar en kun je samen eten voor het haardvuur. Na het ontbijt met vers (stok)brood, muesli, vruchtensap, koffie & thee kun je meteen de piste op. Deze cateringservice, inclusief huishoudservice, wordt in steeds meer wintersportplaatsen aangeboden door een Engelstalige chaletstaf. Boeken kan vaak al vanaf zeven personen.

All inclusive chalet

Het is ook mogelijk om een all inclusive chalet te boeken waar je door de catering staf in de watten wordt gelegd. Informeer bij het boeken van je wintersport van tevoren naar de mogelijkheden. De catering staf woont vaak bij je in en zorgt voor het ontbijt en de diners. In diverse wintersportplaatsen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk is een Nederlandstalige chaletservice beschikbaar. Het all inclusive concept houdt in dat je tijdens de diners ongelimiteerd wijn, bier en frisdrank kunt drinken. Daarnaast wordt alles voor je opgeruimd en geniet je van een volledige huishoud service, ook de eindschoonmaak zit bij deze all inclusive service inbegrepen.

Catering voor groepen

Ga je met z'n allen op vakantie en is koken voor een grote groep te veel werk? Boodschappen pakketten en catering service zijn ook beschikbaar voor grote groepen. Er kan rekening worden gehouden met speciale wensen zoals een vegetarisch of glutenvrij menu.

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.