14 december 2012 door Miranda in 'Materiaal''

Skihut

Wat is er nu vervelender dan na een lekkere lunch of een gezellige après-ski ontdekken dat je ski’s gestolen zijn? Helaas komt dit maar al te vaak voor. Via Snowplaza kun je nu met korting een slotje voor je ski’s of snowboard kopen én we mogen er zelfs 5 weggeven!

Per ongeluk meegenomen

Wintersportmateriaal is duur en terwijl we in Amsterdam zelfs het oudste barrel met een mega-slot vastleggen, zetten we onze ski’s zo maar overal neer. Meestal is er niks aan de hand, maar je staat raar te kijken als toch ineens blijkt dat je mooie ski’s of nieuwe board niet meer op de plek staan waar je ze had achter gelaten. En soms zijn ze niet eens gestolen, maar nemen wintersporters per ongeluk het verkeerde snowboard of setje ski’s mee. “Huh, ik had toch blauwe ski’s? Toch…?”

 Safeman skislot

Skislot met korting

Met het Safeman skislot kun jij je materiaal overal veilig stallen, zowel op de berg als tijdens de après-ski of in het skihok van het hotel (ja, ook daar verdwijnt helaas wel eens wat…). Het slotje is klein, licht, sterk en multifunctioneel. Je kunt er ook bijvoorbeeld je buggy, fiets of koffer mee op slot zetten. Ze zijn er in 3 verschillende kleuren, rood, wit en bruin. De normale prijs van het slotje is € 17,95, maar je kunt het nu bestellen met € 1,- korting. Als je de code “snowplaza” invoert bij je bestelling krijg je nog eens 15% extra korting. Je betaalt dan dus nog maar € 14,40 per slotje. Het is natuurlijk ook een leuk kadootje voor onder de kerstboom! Klik hier om het skislot te bestellen.

We mogen 5 skislotjes weggeven

En in deze decembermaand mogen wij ook weer voor de kerstman spelen, altijd leuk! De website Skislotje.nl heeft 5 sloten ter beschikking gesteld die we mogen verloten onder onze bezoekers. Wil jij zo’n handig slotje hebben, stuur dan een mail naar redactie@snowplaza.nl o.v.v. “Skislotje”. Begin januari verloten we onder de inzenders de sloten en krijgen de winnaars het skislot thuis gestuurd.

 Safeman skislot

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.