5 december 2012 door Thijs in 'Nieuws''

Het is zover! Vandaag maken wij bekend wie de reischeque van Bizztravel t.w.v. € 250,- heeft gewonnen. De winnaar is gekozen uit alle nieuwe en bestaande likers van de Snowplaza Facebook. Zo wordt sinterklaas dit jaar wel heel speciaal! Naast de reischeque verloten wij ook nog twee Ski Atlassen. Omdat 5 december de dag is van cadeautjes weggeven, houdt het hier nog niet mee op! Binnenkort loopt er ook iemand in een gloednieuwe wintersportjas van Mammut. Hij of zij heeft namelijk het goede antwoord gegeven op de prijsvraag in het Snowplaza Magazine.

Reischeque ter waarde van € 250,-

De afgelopen weken maakte je als liker van de Snowplaza Facebook kans op een Bizztravel reischeque ter waarde van € 250,-. Bizztravel heeft een ruim aanbod vakanties in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Kies je voor een klein en sfeervol skidorpje of ga je voor een bekende après-ski bestemming? Met € 250,- heb je een leuk budget voor een skiweekend of als basis voor je skivakantie!

Winnaar van de Bizztravel reischeque ter waarde van € 250 is geworden: Anke Verheij

Wij wensen Anke Verheij veel plezier met haar prijs en hopen dat zij een heerlijke wintersport gaat beleven! Anke was echter niet de enige winnaar, Mart Snoeren en Linda Decock, hebben een Ski Atlas 2013 gewonnen!

Mammut wintersportjas

Ook met de ‘Wat zeg ze?’ prijsvraag in het Snowplaza Magazine viel een mooie prijs te winnen. Een waterdicht en ademend ski-jack van Mammut met hoogwaardige isolatielaag voor dames. Compleet met ventilatie ritsten, afneembare capuchon, lycra handgaiters en skipasvakje in de mouw ben je weer helemaal als nieuw op de piste. Het goede antwoord van de prijsvraag in Snowplaza Magazine editie 2 moest zijn: “Kom laten we gaan skiën in Toggenburg”.

Winnaar van de Mammut wintersportjas is geworden: Annelies Poolman

Geen winnaar?

Behoor jij niet tot de prijswinnaars? Niet getreurd, in de nieuwe editie van het Snowplaza Magazine maak je wederom kans op mooie prijzen. Hou de Snowplaza Facebook in de gaten want ook daar blijven we deze winter diverse prijzen verloten.

Snowplaza wenst iedereen een fijne sinterklaas!

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.