Skip to navigation Skip to main content

Altijd voordelig online in Zwitserland

4190 - Altijd voordelig online in Zwitserland (1)

Geen hoge kosten voor internetten in het buitenland, niet meer afhankelijk zijn van wifi in je hotel? Dat maakt Swisscom mogelijk met de Pocket Connect. Onbeperkt surfen op internet voor een bescheiden vaste prijs van omgerekend 30 euro voor vijf dagen, waar je je ook bevindt in Zwitserland. Inclusief 2 GB datatransfer. En voor maximaal 5 apparaten te gebruiken.

Hoge kosten behoren tot het verleden

Veel vakantiegangers lopen tegen hoge kosten op als ze in het buitenland met hun smartphone, tablet of laptop het internet opgaan, documenten willen downloaden of meteen leuke foto’s willen uploaden. En niet overal kun je gebruik maken van (gratis) wifi. Daar heeft Swisscom iets op gevonden: de Pocket Connect. Een mobiele hotspot waarop je maximaal vijf apparaten kunt aansluiten, dus andere gezinsleden of reisgenoten profiteren mee. Geen ingewikkelde software downloaden, gewoon éénmalig een code intoetsen en klaar is Kees. Online zijn waar je je ook bevindt: in je hotel, vakantiewoning, onderweg in de trein of op de piste.

Hoe werkt de Pocket Connect?

De Pocket Connect wordt op de verhuuradressen – Swisscom-shops, VVV’s, luchthavens Zürich en Genève – geleverd in een cassette, compleet met USB-kabel en oplader. Je hoeft maar één keer de code van het apparaat in te toetsen op smartphone, tablet of laptop en kunt meteen aan het werk. Je huurt deze mobiele hotspot voor een periode van 5 dagen, die niet opeenvolgend hoeven te zijn. De kosten bedragen CHF 36 (ongeveer 30 euro). Verlengingskosten per dag CHF 4, met een maximum van CHF 85 voor een maand. Teruggeven na gebruik is zo simpel als wat: apparaat en kabels in de cassettte doen, dichtklappen en in de dichtstbijzijnde brievenbus gooien of op het postkantoor afgeven.

Klik hier voor meer informatie over de Pocketconnect >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.