Skip to navigation Skip to main content

Like ons op Facebook en win een reischeque t.w.v. € 250,- van Bizztravel

4180 - Like ons op Facebook en win een reischeque t.w.v. € 250,- van Bizztravel (1)

Heb jij Snowplaza al ‘geliked’ op Facebook? Zo niet, doe dat dan snel! Na het succes van de eerste Facebook actie maak je deze keer kans op op een reischeque ter waarde van € 250,- van Bizztravel. Op 5 december verloten wij de reischeque onder alle nieuwe en bestaande likers! Wie wil er nou niet op deze manier verrast worden op sinterklaas? Zo kun je opeens nog een extra skiweekendje boeken of toch voor dat mooie hotel aan de piste gaan. Wacht niet langer en like op Facebook!

De hele winter mooie prijzen winnen

In de winter zullen we je via Facebook dagelijks op de hoogte houden van de laatste wintersportnieuwtjes, reisverslagen en regelmatig leuke video’s plaatsen. Ook zullen we de hele winter doorgaan met het verloten van mooie (wintersport)prijzen. Zo maak je bij de prijsvraag van het Snowplaza Magazine deze maand kans op een Mammut ski-jack t.w.v. €389,95. Daarvoor moet je wel eerst ontcijferen wat de dame met het Zwitserse accent zegt.

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.