Skip to navigation Skip to main content

Tweede Snowplaza Magazine nu ook online beschikbaar

4179 - Tweede Snowplaza Magazine nu ook online beschikbaar (1)

Het tweede Snowplaza Magazine voor de iPad is nu online te lezen. Je kunt ook zonder iPad meedoen aan de prijsvraag: 'Wat zegt ze nou?'. Door te raden wat de Zwitserse dame zegt kun je een mooi wintersportjack van Mammut winnen. Deze keer staat het Snowplaza Magazine in het teken van Zwitserland.

Kom alvast in de wintersportstemming

In deze editie van het Snowplaza Magazine kun je o.a. reisverslagen lezen van Val Gardena, Gstaad en het Pitztal. Verder hebben we het skigebied van Grindelwald getest, evenals de all-mountain ski's en easycarvers. Verder kun je interviews lezen met Nederlands enige bergredder Menno Boermans en weerman Marco Verhoef.

Doe nu mee aan de prijsvraag

Wil jij dit waterdichte en ademende Mammut ski-jack voor dames t.w.v. € 389,95 winnen? Beluister het geluidsfragment hieronder en ontcijfer wat deze Zwitserse dame zegt. Vul je antwoord en e-mail adres in en klik op 'verstuur'. Je kunt tot eind november meedoen. Op 1 december maken we de winnaar bekend via het weblog op Snowplaza. Indien er meerdere goede antwoorden zijn, verloten we de prijs onder goede inzendingen. Succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.