1 november 2012 door Thijs in 'Nieuws''

Enkele weken geleden startte Snowplaza een actie waarbij je kans kon maken op een wintersport-reischeque van Interhome ter waarde van € 750,-. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was ons liken op Facebook. Jullie hebben hier massaal gehoor aan gegeven wat heeft geresulteerd in meer dan 1900 likes. Ook de winnaar van de ‘Wat zegt ze nou?’ prijsvraag in het Snowplaza iPad Magazine maken we in dit weblog bekend. Wie goed luisterde hoorde dat de mevrouw met het Zwitserse dialect graag op vakantie gaat naar het Berner Oberland. Heb jij het goede antwoord geraden? Kijk snel of jij de winnaar bent!

Interhome reischeque t.w.v. € 750,-

Wie wil er nou niet z’n eigen vakantiehuis in de sneeuw winnen? Samen met Interhome is Snowplaza een Facebook actie gestart waarbij je kans maakte op een reischeque van € 750,-. Wordt het een chalet aan de piste in Frankrijk? Of een sfeervol vakantiehuis in Oostenrijk. Bij Interhome heb je de keuze uit meer dan 32.000 vakantiehuizen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland of Italië. Kans maakte je door Snowplaza te ‘liken’ op Facebook. Ook de bestaande Facebook vrienden maakten kans op deze prachtige prijs.

Winnaar van de Interhome reischeque is geworden: Mikal van Kuilenburg

Wij wensen Mikal van Kuilenburg veel plezier met zijn prijs en hopen dat hij een heerlijke wintersport gaat beleven in een van de vakantiehuizen van Interhome! Mikal was echter niet de enige winnaar, Judith Boute, Wouter Vlieland en Renate van Akkeren hebben een Ski Atlas 2013 gewonnen!

Peak Performance wintersportjas

Ook met de ‘Wat zeg ze?’ prijsvraag in het Snowplaza iPad Magazine viel een mooie prijs te winnen. Een lichtgewicht, opvouwbare en warme donsjas van Peak Performance welteverstaan. Met deze jas ter waarde van € 395,- kun je zowel op de piste, maar ook op een winterse dag in de stad gezien worden. Het bleek dat het Zwitserse dialect niet voor iedereen even makkelijk was te ontcijferen. Het goede antwoord moest zijn: ‘Ik? Ik ga graag op vakantie in het Berner Oberland, en jij?’.

Winnaar van de Peak Performance jas is geworden: Bart ten Brink

Geen winnaar?

Behoor jij niet tot de prijswinnaars? Niet getreurd, in de nieuwe editie van het Snowplaza iPad Magazine maak je wederom kans op mooie prijzen. Binnenkort starten we alweer met een nieuwe Facebook actie! In samenwerking met Bizztravel verloten wij een reischeque ter waarde van € 250,- onder alle bestaande en nieuwe likers op onze Facebook. Houd Snowplaza goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste wintersportnieuws en aantrekkelijke acties.

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.