Skip to navigation Skip to main content

Like ons op Facebook en win een Interhome reischeque t.w.v. € 750,-

Wil jij een wintersport-reischeque t.w.v. € 750,- van Interhome winnen? Like ons dan nu op Facebook en misschien boek jij dan binnenkort een gratis chalet voor je volgende wintersport met familie of vrienden. Op 1 november 2012 verloten wij deze reischeque onder al onze ‘likes’, dus zorg dat jij erbij zit!

Win je eigen vakantiehuis

Bij Interhome heb je de keuze uit meer dan 32.000 vakantiehuizen die je allemaal online kunt bekijken. Of je nu naar Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland wilt, romantisch met z’n 2-en of gezellig met een hele groep, je vindt snel en gemakkelijk jouw ideale vakantiehuis. Je kunt al een vakantiehuis boeken vanaf € 12,- p.p.p.n. Win jij de wintersportcheque van € 750,- dan heb je dus volop keuze. De cheque is deze winter geldig (vertrek t/m 31/03/2012) voor een verblijf naar keuze. Op 1 november verloten we de cheque onder al onze ‘likes’ op Facebook. Volg je ons al via Facebook dan maak je dus ook kans om te winnen! De winnaar wordt bekend gemaakt op dit weblog, dus vergeet niet even te kijken op 1 november.

De hele winter mooie prijzen winnen

In de winter zullen we je via Facebook dagelijks op de hoogte houden van de laatste wintersportnieuwtjes, reisverslagen en regelmatig leuke video’s plaatsen. Ook zullen we de hele winter doorgaan met het verloten van mooie (wintersport)prijzen.

Like nu onze Facebookpagina >>

Bekijk het aanbod vakantiehuizen van Interhome >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.