12 oktober 2012 door Thijs in 'Nieuws''

SKI ATLAS 2013

Wintersportliefhebbers opgelet! De SKI ATLAS 2013 is vanaf nu verkrijgbaar. Het 400 pagina’s tellende boek geeft een uniek overzicht van de wintersport mogelijkheden in de Alpen, de USA, Andorra en Noorwegen. Iedere bestemming is voorzien van een uitvoerige beschrijving, foto’s en beoordelingen die de bezoekers van Snowplaza.nl hebben achtergelaten. Alle skigebieden zijn geïllustreerd met een pistekaart en gaan vergezeld van een tabel waarin de skimogelijkheden op een rij staan. Met een overzicht van de actuele skipasprijzen wordt een lawine aan wintersport informatie compleet gemaakt.

Koop de Ski Atlas 2013 nu online bij Bol.com >>

Onmisbaar voor wintersporters

De SKI ATLAS is een onmisbaar boek voor iedere wintersporter. Makkelijk wanneer je je oriënteert op een nieuwe wintersportbestemming of om alvast mee in de stemming te komen voor je naderende wintersport. In het boek vind je uitgebreide informatie over maar liefst 356 bestemmingen. Van kinderopvang, tot het aantal liften, van après-ski faciliteiten tot een overzicht van de skipasprijzen, het staat er allemaal in. Alle gebieden zijn geïllustreerd met een panoramakaart en gaan vergezeld van een skitabel waarin de skimogelijkheden op een rijtje staan.

Uitgebreide skitest

Op zoek naar een nieuw paar ski’s voor komend wintersportseizoen? De SKI ATLAS is voorzien van een uitgebreide skitest waarin 58 verschillende ski’s uitvoerig zijn getest op onder andere kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit. De topmodellen in de diverse categorieën, onder andere race carve, easy carve en all-mountain , worden daarmee in een klap duidelijk. Bij de diverse ski-categorieën wordt bovendien aangegeven voor welk type skiër de ski geschikt is. Zo sta je straks op de piste met een nieuw paar ski’s waar je optimaal plezier aan kunt beleven.

Vind het dorp dat bij jou past

Op de themapagina’s worden dorpen die er uitspringen in een bepaalde categorie nog eens extra uitgelicht. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om een geschikte wintersportbestemming te vinden. Een kindvriendelijke, sneeuwzekere, uitdagende of après-ski bestemming is met de themapagina’s echter zo gevonden. Kies voor een van deze skidorpen en je weet wat je kunt verwachten.

Uitgebreide skitest

Boekinformatie

  • Titel: SKI ATLAS 2013
  • Uitgever: Spalder
  • ISBN: 9789077090398
  • Formaat: 297 x 210 mm
  • Inhoud: 400 pagina’s
  • Prijs: € 24,95
  • Prijs: Verkoop: Alle boekhandels in Nederland en België, de ANWB, Bol.com, V&D en Bijenkorf.

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.