Skip to navigation Skip to main content

Voordelige hotels in Zwitserland

Zwitserland Toerisme heeft in samenwerking met de Zwitserse horeca-organisatie GastroSuisse een hotelgids uitgebracht van voordelige hotels, die het hele jaar vaste prijzen bieden, ook in het hoogseizoen. De hotels bieden alle een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na natuurbeleving en gastvrijheid staat een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog op het lijstje van de bezoekers van Zwitserland. Met de lijst van voordelige hotels wordt aan die wens tegemoet gekomen. Er is keus uit meer dan 200 hotels in diverse comfortklassen, van 1 tot 4 sterren.

Slapen vanaf € 42,- per nacht

De hotelgids PreisWerte Hotels vermeldt vier prijsklassen: 50, 65, 80 of 90 Zwitserse Francs per persoon per nacht inclusief ontbijt, op basis van een tweepersoonskamer. Je kunt dus al vanaf € 42,- p.p. overnachten! Kamers kunnen online of per telefoon geboekt worden. De deelnemende hotels hebben zich verplicht te allen tijde de vaste prijzen te berekenen.

De hotels

De partnerhotels van de groep PreisWerte Hotels liggen verspreid over heel Zwitserland, in de bergen, aan de meren of in de stad. Geschikt voor wintersporters, maar ook voor vakantiegangers die graag een Zwitserse stad bezoeken. Via hun lidmaatschap van GastroSuisse of de Zwitserse hotelvereniging of het bezit van het landelijke toerisme-kwaliteitslabel is de kwaliteit van de hotels gewaarborgd. Een greep uit het aanbod: Hotel UTO Kulm**** op de “huisberg” van Zürich, de Uetliberg (prijsklasse 4), Hotel Villa del Sole*** in Ponte Tresa aan het Lago di Lugano (prijsklasse 3), Hotel Garni Imseng*** (bakkerij/tearoom inhouse), Saas Fee (prijsklasse 2). Op internet kan gezocht worden op regio en prijsklasse; tevens wordt er van elk hotel een korte karakteristiek gegeven.

Hotel UTO Kulm op de Uetliberg bij Zürich

Bekijk de voordelige hotels in Zwitserland >>

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.