Skip to navigation Skip to main content

Gezocht: deelnemers voor een wintersportonderzoek

4136 - Gezocht: deelnemers voor een wintersportonderzoek (1)

De Nederlandse Ski Vereniging en VeiligheidNL zijn een landelijk onderzoek gestart naar het voorkomen van blessures tijdens de wintersport. Hiervoor zijn zij op zoek naar deelnemers die een (trainings)programma via internet willen volgen en vragenlijsten in te vullen. Onder de deelnemers worden diverse leuke prijzen verloot.

2 op de 25 wintersporters raakt geblesseerd

Ben jij van plan om in 2013 richting de sneeuw te vertrekken? Zoals je misschien zelf uit ervaring weet is een wintersportvakantie een ontspannen, gezonde maar zeker ook actieve bezigheid. Helaas komen blessures en ongelukken tijdens de wintersportvakantie ook vaak voor. Uit onderzoek blijkt dat 2 op de 25 wintersporters geblesseerd terugkeert naar huis.

Goede voorbereiding

Hoe kunnen blessures voorkomen worden? Een goede voorbereiding is het halve werk! De Nederlandse Ski Vereniging en VeiligheidNL zijn van mening dat een wintersportvakantie vraagt om een goede fysieke voorbereiding om optimaal te kunnen genieten. Om dit te onderbouwen starten beide organisaties een landelijk onderzoek naar het voorkomen van blessures tijdens de wintersportvakantie en daarvoor kunnen zij jouw hulp goed gebruiken!

Meedoen?

Ze zoeken mensen van 18 jaar of ouder die in januari, februari, maart of april 2013 op wintersportvakantie gaan (of van plan zijn te gaan). Vind je het leuk om mee te doen met een (trainings)programma via internet en 3 vragenlijsten in te vullen? Meld je dan gelijk aan.

Wat levert het op?

Als deelnemer wordt wel wat van je verwacht, maar je krijgt er ook wat voor terug. Je mag gratis gebruik maken van een (trainings)programma via internet waarmee je goed voorbereid op wintersportvakantie gaat. In ruil hiervoor dien je 3 vragenlijsten in te vullen. Daarnaast worden onder alle deelnemers de volgende leuke prijzen verloot:

  • 2 tickets voor SnowFest in Laax, Zwitserland, t.w.v. € 1.000,-. SnowFest is het ultieme festijn voor snowboarders en freeskiërs.
  • 3 Share the Rush clinics voor 4 personen t.w.v. € 125,-. Share the Rush is een freestyle programma voor skiërs en snowboarders van alle leeftijden.
  • 20 jaarlidmaatschappen van de Nederlandse Ski Vereniging t.w.v. € 31,-.
  • en nog vele ski- en snowboardgoodies.

Klik hier voor het deelnameformulier >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.