4 oktober 2012 door Thijs in 'Nieuws''

Snowplaza iPad Magazine

Afgelopen zomer begon het op de Snowplaza redactie te kriebelen. Terwijl de temperatuur nog ver boven de 20 graden uitkwam, besloten wij om een interactief magazine over wintersport te maken. Na weken van hard werken, ligt het eindresultaat sinds vandaag in de App Store. Snowplaza Magazine is een afwisselend en eigentijds magazine vol met reisverslagen, columns, interviews en achtergrondverhalen. Uiteraard zijn de artikelen voorzien van haarscherpe beelden en video’s om helemaal in de wintersportstemming te komen. Snowplaza Magazine is gratis te downloaden in de App Store en zal deze winter maandelijks verschijnen.

Wintersport vanuit je luie stoel

Alle facetten van wintersport komen in het Snowplaza Magazine aan bod. Zo lees je in het eerste nummer over een adembenemende wintersport in het Zwitserse Mürren. Ook het grootste skigebied van Vorarlberg, Silvretta Montafon, komt aan bod. Iedere maand wordt een skigebied onder de loep genomen en worden de plus- en minpunten in een testrapport gepresenteerd. Ditmaal is de Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental uitgebreid onderzocht. Ook wordt duidelijk dat je voor een wintersport in het exclusieve Lech echt niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Fashion & gear, columns, events...

De diverse artikelen worden afgewisseld met columns van fanatieke wintersporters. Kees schrijft over zijn liefde voor de bergen en Peter kijkt uit naar de naderende winter. Natuurlijk is er ook plaats ingeruimd voor fashion & gear. Tijdens de skitest zijn diverse ladies- en sportcarvers getest en de nieuwste mode van Salomon en Peak Performance wordt gepresenteerd. De eventspagina's geven een overzicht waar je de komende maand, in binnen- en buitenland, moet zijn om je onder te dompelen in de wintersportsfeer. De eerste seizoensopeningen en de aftrap van de Worldcup skiën staan alweer voor de deur! Na het lezen van het interview met de snowboardende broers Bing en Tekke Voorham weet je wie je de komende jaren in de gaten moet houden in het wedstrijdcircuit.

Snowplaza iPad Magazine

Wat zegt ze nou?

Een magazine is natuurlijk niet compleet zonder een prijsvraag. Snowplaza laat iedere maand iemand uit de Alpen een tekst in spreken en jij moet raden wat er gezegd wordt! Wie het dialect en de boodschap kan ontcijferen, maakt in de eerste editie kans op een prachtige wintersportjas van Peak Performance. Ook wordt er onder de goede inzendingen vijf keer een Ski Atlas 2013 verloot. Je kunt tot 1 november je antwoord inzenden.

Interactieve wintersport glossy

De mogelijkheden van de iPad worden in het Snowplaza Magazine ten volste benut. Via de inhoudsopgave spring je direct naar het artikel dat je wilt lezen, foto's kunnen worden vergroot en links bieden je toegang tot achtergrondinformatie. Infoboxen en pistekaarten geven de duidelijkheid waar je naar op zoek bent. Het zijn de kleine details die het 'm doen. Mooie wintersportjas? Klik op het icoontje en je krijgt direct de aanvullende informatie die je zoekt. Door te swipen en te klikken komen alle artikelen aan je voorbij.

Snowplaza iPad Magazine

Gratis te downloaden

Met het Snowplaza Magazine is een lang gekoesterde wens van ons in vervulling gegaan. We zijn zeer trots op het eindresultaat en hopen dat je het met net zoveel plezier zal lezen als dat wij er aan gewerkt hebben. Gedurende de winter zal er iedere maand een nieuwe editie uitkomen die gratis te downloaden is in de App store. Heb je het magazine gelezen? Aarzel niet om een reactie achter te laten! We zijn zeer nieuwsgierig wat jullie van het eindresultaat vinden!

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen