26 september 2012 door Miranda in 'Opmerkelijk''

Zwitserland

Sinds een paar jaar zijn wij op de redactie van Snowplaza fan van Sebi en Paul. Deze twee Zwitserse boeren zijn authentiek en grappig, en spelen de hoofdrol in de spotjes van Zwitserland. Wij kregen dit jaar de eer om het spotje als eerste te zien en delen dat met jullie. Je kunt er naar blijven kijken; zo leuk!

Echte boeren

Je zou misschien denken dat de twee hoofdrolspelers geoefende acteurs zijn, maar niets is minder waar. Sebi en Paul spelen gewoon zichzelf! In het dagelijks leven is Paul een echte bergboer en Sebi werkt bij een Zwitsers bergspoorlijn, de Rigibahn. Dat de twee heren met de tijd meegaan bleek wel uit het feit dat ze op Facebook vorig jaar veel nieuwe vrienden hebben gemaakt via een ludieke actie.

Tijdloos Zwitserland

Het nieuwste spotje van Zwitserland gaat vanaf 1 oktober officieel in première op Youtube en zal vanaf eind volgende maand in een verkorte versie ook op TV te zien zijn. Sebi en Paul Hebben de oplossing gevonden voor een onbezorgde en relaxte vakantie: ze halen alle klokken weg, waardoor je de tijd gewoon kunt vergeten. Dat Zwitsers humor hebben, blijkt ook weer uit dit nieuwe spotje.

En voor degenen die de vorige filmpjes nog niet kenden:

Ik krijg in ieder geval weer enorm veel zin in een Zwitserse wintersport na het zien van de beelden!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen