6 september 2012 door Miranda in 'Aankondigingen''

Nicolien Sauerbreij

Wil jij leren snowboarden als een prof? Voor veel softbooters komt er een moment waarop ze maar niet verder lijken te komen. Misschien herken je het wel: je snowboardt al een tijdje, je gaat hard en je kunt praktisch overal zonder problemen naar beneden. Toch zou je net ietsje schuiner door de bocht willen kunnen, harder kunnen carven en met meer druk op je kanten een berg afknallen zonder uit de bocht te glijden?!

Softboot Carving Experience

Voor de oplossing moet je bij de Softboot Carving Experience zijn. Vorig jaar werd deze clinic goed ontvangen bij vele enthousiaste snowboarders. Onder leiding van Erwin Heeres (hoogst mogelijk gekwalificeerde snowboardleraar van Frozenlines), en Pepijn van Schijndel (oud worldcup snowboarder), krijg je tijdens een speciale masterclass de fijne kneepjes te horen in 6 avonden.

Tijden en kosten

De clinics worden gegeven op maandag en donderdagavond. De donderdag groep start op 27 september en de overige traingen vinden plaats op 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober, 15 november en 22 november. De maandag groep start op maandag 10 september, en de overige trainingen zijn 24 september, 8 oktober, 29 oktober, 5 november en 12 november. Voor nog geen tweehonderd euro heb je 6 x 2 uur baantoegang inclusief de anderhalf uur durende clinic.

Pepijn van Schijndel is Bondscoach Snowboard Alpine TO bij de NSkiV, verzorgt zelfstandig trainingen en coaching onder de naam Snowpepper. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in snowboarden en skiën, worldcup en Europacup en is leraar en snowboardprof. Pepijn zal deze winter regelmatig zijn bijdrage leveren aan (het) Snowplaza (weblog).

Meer informatie over de Softboot Carving Experience >>

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen