3 augustus 2012 door Miranda in 'Nieuws', Aankondigingen', Algemeen''

Team Snowplaza

Snowplaza wordt gemaakt voor en door enthousiaste wintersporters. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te werken? Voor het komende wintersportseizoen zijn wij op zoek naar weblogredacteuren die met plezier en passie artikelen willen maken voor ons weblog. Misschien lees jij deze winter jouw verhalen wel op snowplaza!

Vanuit de Alpen

Naast ons vaste team op de redactie zijn er enkele wintersportliefhebbers die graag in de pen klimmen voor een leuk verhaal. Sommige weblogredacteuren zijn de hele winter in de Alpen en delen hun belevenissen graag met jullie. Hoe is het om als Nederlander een hotel te runnen in Oostenrijk? Of het hele seizoen te werken als skileraar? De afgelopen jaren heb je al veel verhalen kunnen lezen op ons weblog en dit willen we graag verder uitbreiden.

Uitzicht op besneeuwde bergen

Wil jij je onvergetelijke wintersportervaring met ons delen?

Interessant of grappig

Het doel van het weblog is onze bezoekers te informeren, vermaken en te laten genieten van al het moois dat wintersport te bieden heeft. We proberen je alvast lekker in de wintersportstemming te laten komen door mooie, leuke, interessante en grappige verhalen. Kom jij al jaren in dat ene leuke dorpje in Zwitserland en wil je hier graag eens over schrijven? Of heb ja na elke wintersport wel blunders of anekdotes die je graag wilt delen? Werk je in een wintersportwinkel en weet je alles van het nieuwste materiaal en de laatste gadgets? Wij zijn benieuwd naar jouw verhalen!

Snowplaza proost

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie van weblogredacteur bij Snowplaza neem dan contact met ons op. Je kunt bellen (020-5218136) of mailen naar Miranda Muller ([email protected]).

Ik ben benieuwd wie ons team dit jaar komt versterken!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen