10 juli 2012 door Thijs in 'Nieuws', Opmerkelijk''

Dit jaar organiseert de Nederlandstalige reiswebsite StedenTripper.com alweer voor de derde keer de Travvies Awards. Vorig jaar kozen ruim 21.000 bezoekers de beste reiswebsites uit binnen- en buitenland. Dit jaar zijn de Travvies terug en Snowplaza is genomineerd in de categorie Corporate Blogs waarin wij het opnemen tegen tien andere bedrijfsweblogs uit de reisbranche. Breng nu je stem uit op Snowplaza en wie weet worden wij dan wel op 10 juli verkozen als winnaar van een Travvie.

Breng nu je stem uit op Snowplaza >>

Over de Travvies

In tien categorieën dingen 130 websites naar één van de felbegeerde Travvies. Tot en met 29 juni kan er gestemd worden op alle genomineerden van een Travvie. Vervolgens beoordeelt een gerenommeerde vakjury de drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben gekregen. Hierna worden op 10 juli de winnaars bekend gemaakt. Hier lees je meer over de Travvies 2012.

Snowplaza genomineerd

Het weblog van Snowplaza is genomineerd in de categorie Corporate Blogs en daar zijn wij maar wat trots op. Op ons weblog proberen wij onze passie voor winterport op jou, de bezoeker, over te brengen. Samen met een team van enthousiaste bloggers plaatsen wij geregeld nieuwe berichten over wintersport en wintersport gerelateerde zaken. Van reisverslagen tot wintersportweer, van stelling tot wintersportrecept. Naast alle positieve reacties van bezoekers, blijkt de vakwereld nu ook enthousiast over het Snowplaza weblog.

Breng je stem uit!

Tot en met 29 juni kun jij je stem uitbrengen om Snowplaza aan een Travvie Award te helpen. Het is echter niet zo dat de website met de meeste stemmen automatisch de prijs in de wacht sleept. Uit de drie websites met de meeste stemmen wordt door een vakjury bepaald wie uiteindelijk winnaar is. De meeste stemmen zijn dus niet genoeg om de award daadwerkelijk in ontvangst te mogen nemen. Op 10 juli weten we wie de winnaars van de Travvies 2012 zijn, als de definitieve uitslag bekend wordt gemaakt.

Bedankt voor het stemmen!

Breng nu je stem uit op Snowplaza >>

NB: Stemmen is niet meer mogelijk, de winnaars zijn reeds bekend gemaakt.

Update 10 juli: Eervolle vermelding

Snowplaza wil via deze weg iedereen bedanken voor het stemmen. Helaas zijn we er niet in geslaagd een Travvie in de wacht te slepen, wel hebben we een eervolle vermelding gekregen. Komende winter, maar ook buiten het wintersportseizoen, kun je weer rekenen op nieuwe, enthousiaste blogs waaruit onze passie voor wintersport moet blijken. Blijf het Snowplaza weblog volgen! Opmerkingen of ideeën voor interessante weblogs zijn altijd welkom via [email protected].

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen