5 mei 2012 door Miranda in 'Materiaal'' | 1 Reactie(s)

30 tot 50% korting

Het seizoen is voorbij, de meeste wintersporters hebben hun spullen weer opgeborgen op zolder en kijken uit naar de zomer. Maar de slimmerikken blijven nog even in de winterport-stemming en slaan nu toe. Bij de meeste wintersportzaken krijg je nu dikke kortingen op de kleding en het materiaal van afgelopen seizoen.

Snel verdiend

Mijn nieuwe skischoenen staan te glimmen op zolder. Slechts 3 dagen heb ik er dit jaar op mogen skiën, want ik heb ze tijdens mijn laatste wintersporttrip van dit seizoen pas gekocht. Ik had ze stiekem de hele winter al op het oog, maar toen ik ze wilde kopen was mijn maat helaas niet meer te krijgen. Maar in St. Anton am Arlberg stonden ze nog in de winkel, en ik mocht ze meenemen met 30% korting! Snel verdiend, of beter gezegd; bespaard.

De beste deals

Wintersportspullen zijn prijzig. Ski’s, snowboard, schoenen, broeken, jassen, helm, goggle, als je alles bij elkaar optelt is het een heel vermogen. Maar ik ben gek op mooie en goede wintersportspullen en – hoe gek het misschien ook klinkt – mijn wintersportpret wordt verhoogd door de boel regelmatig te vervangen. Inderdaad een leuke maar dure hobby, en wie niet rijk is moet slim zijn, dus let ik altijd op de beste deals.

Coreupt ski

Ski’s voor 99 euro

“Kijk nou, ski’s voor €99,-!”, zei mijn vriend vorige week. Ik dacht even dat ie een grapje maakte of een paar 2e hands zag op marktplaats, maar het was echt waar. Bij één van mijn favoriete online winkels in Duitsland verkopen ze momenteel stoere brede twintips voor nog geen honderd euro. Oké, er moeten nog bindingen op, maar voor €198,- heb je een complete set “poederbakken”. Daar kun je volgend jaar heerlijk mee door de verse sneeuw knallen! Klik hier voor deze aanbieding >>

30% tot 50% korting

Als je even een beetje speurt op internet, heb je snel een hoop koopjes te pakken. Bij de Duitse onlineshop Sport Bittl hebben ze ook veel aanbiedingen. Maar ook de grote wintersportzaken in Nederland zijn flink aan het afprijzen. Duijvestein Wintersport heeft momenteel ook de hele wintercollectie in de aanbieding met 30 tot 50% korting. Ook hier kun je online bestellen. Maar ook bij de kleinere specialistische winkels zoals MK Skiservice kun je aan het einde van het seizoen nog mooie spullen voor een goede prijs op de kop tikken.

Kortom, het seizoen is ten einde, tijd om lekker te shoppen!

Wintersport shoppen

Reactie(s)

door Marco op 7 mei

Goede deals zeg!Laat een reactie achter

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen