Skip to navigation Skip to main content

David Guetta in de Gletscher Arena Sölden

Afgelopen paasmaandag heeft DJ superstar David Guetta het tweede event van het Electric Mountain Festival tot een memorabele avond gemaakt. De in 2011 uitgeroepen beste DJ van de wereld draaide een gave set aan de voet van een twee kilometer lange en één kilometer brede gletscher in de hotspot van de Alpen: Sölden. Gelegen in de Ötztaler bergen van het Oostenrijkse Tirol op een hoogte van 2675 meter lag de temperatuur rond de minus 5˚ celsius en enkele sneeuwvlokken dwarrelde naar beneden. Natuurlijk kwamen tijdens deze heerlijke avond al zijn hits voorbij. David Guetta maakter er één groot feest van!

Knallende opening

De meer dan 6000 aanwezige feestgangers waren warm aangekleed met mutsen, handschoenen en sjalen en uiteraard was er ook glühwein om je van binnen mee op te warmen. Om 18:15 zien we David Guetta landen met een helikopter en voel je de stimmung meer en meer op gang komen. De uit Frankrijk afkomstige DJ opent zijn set knallend met 'Sweat'. Vervolgens komen vele bekende hits voorbij in een mooie mix: 'Titanium', 'When love takes over', 'Club can't handle me' worden allemaal gillend en schreeuwend meegezongen.

Spinnende pistebully's

Exclusief voor het Electric Mountain publiek draait hij zijn nieuwste plaat: 'Metropolis'. Na een set van bijna twee uur sluit hij af met zijn persoonlijke favoriet: 'I gotta feeling' van de Black Eyed Peas. De hele show werd ondersteund met een verbluffende licht- en lasershow. Ook waren er een aantal pistebully's die een showtje weggaven op de achtergrond, een aantal bully's waren aan het spinnen en twisten op de piste wat er spectaculair uitzag. Na zijn set werd er nog even flink doorgefeest en hebben we allemaal weer een superavond beleefd, want zeg nou zelf, een feestje met de beste DJ van de wereld op een 2675 hoge gletscher maak je niet elke dag mee!

Deze maand worden er nog meer events georganiseerd in het Sölden-Hochsölden-Vent! Kijk op de website van het Electric Mountain Festival voor meer informatie.

Ciaoderweil,

Niek aus Tirol

Niek woont in Sölden en werkt voor Snow Experience dat skisafari’s organiseert in de grote Oostenrijkse skigebieden. Deze winter houdt hij ons op de hoogte van zijn belevenissen op de pistes van Tirol.

Winter Male Author 3

Over Niek

De afgelopen jaren is Niek veel onderweg geweest in de Pyreneeën en de Alpen. Voor zijn werk is hij onderweg in verschillende skigebieden in de Alpen. Op Snowplaza deelt hij zijn ervaringen en tips.