Skip to navigation Skip to main content

Videoweerbericht: bewolking, neerslag en kouder in het weekend

4047 - Videoweerbericht: bewolking, neerslag en kouder in het weekend (1)

In april kun je op snowplaza.nl iedere woensdag het actuele video weerbericht bekijken. Het video weerbericht geeft een overzicht van het weer in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië voor vandaag en de komende dagen. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van het weer in jouw favoriete wintersportbestemming. In anderhalve minuut ben jij weer helemaal op de hoogte van het actuele weerbericht.

Sneeuw boven de 2000 meter

Het weer verandert momenteel in de Alpen. Gisteren was het nog mooi, maar vandaag wordt het op steeds meer plaatsen bewolkt en valt zo nu en dan neerslag. Morgen valt er meer neerslag, welke boven de 2000 meter in de vorm van sneeuw zal vallen. In het weekend dalen de temperaturen en zal de sneeuwgrens in Beieren bijvoorbeeld op 1.000 meter liggen. De winter komt toch nog een beetje terug!

123 - Winter - Michiel

Over Michiel

Als kind stapte Michiel 10x per nacht uit bed als er sneeuw was voorspeld. Niets was en is mooier dan kijken hoe het wit naar beneden dwarrelt. Inmiddels heeft hij van het weer zijn beroep gemaakt.