15 maart 2012 door Miranda in 'Nieuws', Algemeen''

Team Snowplaza

Achter de schermen zijn we er al maanden mee bezig; de nieuwe website van Snowplaza. Vandaag gaan we – vol trots – eindelijk “live”! Behalve een geheel nieuwe look, hebben we geprobeerd de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken, zodat je gemakkelijker de wintersport informatie kunt vinden die je zoekt. Daarnaast hebben we allerlei nieuwe tools en informatie toegevoegd, zoals de bestemmingswijzer.

Een lawine aan informatie

Vorig jaar hebben we onderzoek gedaan naar o.a. de gebruiksvriendelijkheid van onze website. De uitkomsten van dit onderzoek hebben we meegenomen in het ontwerp van de nieuwe Snowplaza. Wij maken al jaren het meest complete wintersportboek van Nederland – de SKI ATLAS – en willen deze “lawine aan informatie” ook online zo goed mogelijk presenteren. Alle informatie over dorpen en skigebieden zoals o.a. beschrijvingen, webcams, panoramakaarten, skipasprijzen, recensies, sneeuwhoogtes en het weerbericht vind je hier.

Bestemmingswijzer

Voor veel mensen is het kiezen van een wintersportbestemming lastig. Er is een enorme keuze en binnen je reisgezelschap kunnen er natuurlijk verschillende wensen leven. Zoek je een gebied voor beginners én gevorderden met een goede après-ski, maar ook wandelmogelijkheden? Voer je wensen in in de bestemmingenwijzer en er komen een aantal dorpen uitrollen die aan je voorwaarden voldoen. Hoe meer voorwaarden je selecteert, hoe kleiner de selectie van dorpen wordt. Zo vind je eenvoudig jouw ideale wintersportdorp.

Skigebied

Waar vind je de mooiste pistes?

Alles over après-ski of kindvriendelijke dorpen

Op de themapagina’s is alle informatie over een bepaald wintersportonderwerp verzameld. Hier vind je bijvoorbeeld de meest kindvriendelijke dorpen en de beste bestemmingen voor beginners. Je vindt niet alleen een lijstje van de beste bestemmingen, maar ook in welke kroegen je moet zijn voor de gezelligste après-ski. Klik hier voor de diverse thema's >>

Eenvoudig een wintersportvakantie zoeken en boeken

Snowplaza is geen reisorganisatie, maar wij hebben diverse partners uit de reiswereld waar we nauw mee samenwerken. Via onze website kun je dus snel en eenvoudig een reis boeken. Rechtstreeks bij een hotel, een luchtvaartmaatschappij of een reisorganisatie. Ons reisaanbod zullen we de komende tijd nog verder uit gaan breiden. Zo vind je alle wintersportinformatie én de beste reizen op één website.

Alle dorpen en gebieden zijn beoordeeld

De wintersportdorpen en skigebieden hebben allemaal een beoordeling gekregen. Zo kun je bijvoorbeeld in één oogopslag zien of een skigebied sneeuwzeker is, of het geschikt is voor gevorderde skiërs en of een dorp relatief duur of goedkoop is. De beoordelingen doen we op basis van onderzoek, eigen ervaringen en natuurlijk op basis van de recensies van onze bezoekers. Jouw mening en ervaring vinden we erg waardevol.

Wat vind jij ervan?

De komende maanden zullen we nog druk bezig zijn de website verder uit te breiden en te optimaliseren. Hierbij vinden we jouw mening erg belangrijk. Hoe vind je de nieuwe website? Kun je de informatie vinden die je zoekt? Heb je nog tips of verbeterpunten? We horen het graag! Je kunt ons mailen via [email protected].

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen