Skip to navigation Skip to main content

Andere vormen van après-ski…

2137 - Andere vormen van après-ski… (1)

De laatste afdaling van de dag leidt meestal naar de après-ski. Wanneer de beginklanken van de après-ski hits klinken, staan de eerste mensen al te feesten, op skischoenen welteverstaan. Wie niet houdt van de uitbundige après-ski kan de dag ontspannen afsluiten in lounges, traditionele hutten en Schirmbars.


Pure nostalgie

Après-ski is er in vele vormen. In de natuur van Fieberbrunn vind je nog de pure nostalgie. Karins Teehütte brengt mensen en culturen bij elkaar. De Zwitserse kaasfondue sterkt lichaam en ziel na een inspannend dagje skiën en in het weekend houden Weißwurst en Brez´n hun intrek in de Tiroler bergwereld. Met alom bekende après-skihits staat een gezellig avondje niets meer in de weg en de gezamenlijke nachtelijke afdaling zorgt voor een unieke afsluiting van de huttenavond.

Ontspannen in de whirlpool

Culinaire highlights lokken niet alleen prominente pistebezoekers naar de Kristallhütte. De fonkelende hotspot midden in het Zillertaler berglandschap biedt behalve talrijke evenementen ook een whirlpool op het terras, die van de uren na een dagje skiën een ontspannende ervaring maakt. De loungesector, de woonkamer met zicht op de Alpen, nodigt uit voor een onderbreking en genieten, tijdens en na een dagje skiën.

Après-ski op 3000 meter

De sterren van de hemel plukken: een belofte die op meer dan 3000 m waargemaakt wordt. De Top Mountain Star Bar staat garant voor het complete overzicht. In het hoogst gelegen skigebied van de Alpen, Hochgurgl-Obergurgl worden niet alleen kilometers piste verzameld. Het architectonische sterretje nodigt uit er te vertoeven en te ontspannen en maakt dat de vrijheid boven de wolken grenzeloos lijkt.

Wedelhütte Hochzillertal

Après-ski bij de Wedelhütte: van de traditie in het dal omhoog naar het hoogste punt van het skigebied Hochzillertal. Het 5-sterren hotel op 2350 m hoogte troont tussen de Wimbachkopf en de Marchkopf en garandeert een koninklijk besluit van een dagje skiën. Daarbij doet het genot van de fijne gourmetkeuken met inheemse producten en met uitzicht op de meest verheven top van het Zillertal niet alleen bergharten sneller slaan.

Aqua-Dome Längenfeld

In het Aqua-Dome in Längenfeld ontspannen niet alleen de spieren zich in het weldadige warme bronwater. Alle zintuigen komen aan hun trekken in dit prachtige wellnesscenter. Te midden van het unieke berglandschap van het Ötztal kom je volledig tot rust. Hier kan men nog een keer de geslaagde afdaling bewonderen en dromen over het traject van de volgende dag.

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.