6 maart 2012 door Joris in 'Algemeen''

Wintersporters die nu een recensie op Snowplaza achterlaten of hun vakantiefoto’s naar ons sturen maken kans op een Ski Atlas. Deel je wintersport ervaringen met andere bezoekers en geef aan wat de positieve en negatieve punten van een dorp zijn. Wie z’n vakantiefoto’s instuurt, ziet die binnenkort misschien wel staan op Snowplaza!

Voeg een recensie toe

De waardering van andere bezoekers over wintersportdorpen en skigebieden is essentieel. Is het dorp wel zo gezellig als wordt beweerd? Zijn de faciliteiten wel geschikt voor families met kinderen? Wie vooraf weet wat hoe het er aan toegaat op de plaats van bestemming komt niet voor verrassingen te staan. Als ervaringsdeskundige weet jij waar de leukste berghutjes zijn, waar de gezelligste après-ski is en welke pistes je beslist moet nemen.

Laat een recensie achter over jouw wintersportdorp >>

Stuur je vakantiefoto’s in

Ben jij op wintersport geweest in dat kleine plaatsje in Tirol? Of juist naar het altijd gezellige Ischgl? Stuur je wintersportfoto’s naar redactie@snowplaza.nl en wie weet zie jij je foto’s dan binnenkort bij ons op de website staan. Help ons aan de meest actuele foto’s van skigebieden en wintersportdorpen en maak daarmee kans op een Ski Atlas.

Maak kans op een Ski Atlas

Wie nu een recensie op Snowplaza achterlaat, of wintersportfoto’s opstuurt maakt tot eind maart iedere week kans op een Ski Atlas 2012. De Ski Atlas is een toonaangevend naslagwerk die bij iedere wintersporter in de kast zou moeten staan. 356 bestemmingen zijn uitvoerig beschreven en voorzien van een actuele pistekaart, skipasprijzen en mooie kleurenfoto’s. Ook is het boek voorzien van nuttige themapagina’s en een uitgebreide skitest.

Klik hier voor meer informatie over de Ski Atlas >>

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.