Slecht zicht en hobbelige pistes

Vanaf donderdag gaat het weer sneeuwen. Je merkt meteen hoeveel mooi-weer-skiërs er zijn; de "rust" van eerste kerstdag is meteen weer teruggekeerd. Ook enkele van mijn familieleden mopperen wat over slecht zicht en hobbelige pistes. Ik roep nog enthousiast dat slecht zicht goed is voor het oefenen van een juiste skitechniek, maar dit gaat er niet bij iedereen in. Mijn oudste nichtje vindt verse sneeuw "eng" en dat je het ook nog in je gezicht krijgt is helemaal vervelend. Toch vindt ze het skiën gelukkig nog steeds leuk en ze gaat stug door. Neefje Luca daarentegen vindt de verse sneeuw geweldig en hobbelt vrolijk achter me aan door kleine stukjes poeder.

Dikke watten

Ook op vrijdag sneeuwt het hele dikke watten. We maken 's ochtends nog een paar afdalingen met z'n allen en na de lunch gaan de meesten naar beneden om te sleeën in de verse sneeuw. Richard en ik trekken deze laatste middag nog even het snowboard uit de auto en genieten van de poeder. Om 16.00 uur nemen we de lift weer naar beneden, wat is het toch jammer dat hier geen dalafdaling is, zeker nu er zoveel sneeuw valt.

Wat gaat zo'n week toch snel

En dan is het alweer zaterdag. Wat gaat zo'n week toch snel voorbij.

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen