21 december 2011 door Thijs in 'Nieuws''

Met de kerstdagen voor de deur is 3FM weer samen met het Rode Kruis een nieuwe Serious Request gestart. De actie van dit jaar richt zich op moeders die zijn geraakt door oorlog en alleen staan in de zorg voor hun gezin. Snowplaza steunt deze actie en doneert alle opbrengsten van Ski Atlas for iPad aan Serious Request.

Download Ski Atlas for iPad en steun Serious Request >>

Ski Atlas for iPad

Ook Snowplaza steunt dit initiatief en wil een bijdrage leveren aan deze actie. Omdat er in deze winterperiode veel gebruik wordt gemaakt van de Ski Atlas app, doneren we de opbrengsten deze week aan het goede doel. Touchwonders, de ontwikkelaar, en Spalder, de uitgever, dragen samen hun steentje bij aan deze actie. Tijdens de periode 19 tot en met 24 december, worden alle opbrengsten van de app gedoneerd aan Serious Request!

Wanneer jij nu Ski Atlas for iPad downloadt (€ 1,59) ben je niet alleen in het bezit van de app, maar steun je ook het goede doel!

Namens Snowplaza alvast een hele fijne kerst!

Download Ski Atlas for iPad en steun Serious Request >>

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.