17 december 2011 door Miranda in 'Reisverslagen''

Wekenlang was het wachten op sneeuw in de Alpen. Ook wij hielden de weersverwachtingen goed in de gaten voor onze jaarlijkse skitrip aan het begin van het seizoen. Dit jaar zouden we naar St. Anton gaan, maar tot een week voor vertrek waren de pistes daar nog groen. Nadat wij onze reisplannen hadden omgegooid - en hadden besloten naar de Pitztaler Gletscher te gaan - viel er alsnog een flink pak sneeuw in het Vorarlberg. Dus sprongen we op zaterdag in ons busje voor een dagje - en avond - St. Anton!

Condities nog niet optimaal

Hoewel er flink wat sneeuw gevallen was, waren de omstandigheden in St. Anton helaas nog niet optimaal. Aangezien dit de eerste echte sneeuw van dit seizen was, hadden de pistes nog geen goede ondergrond. Hier en daar kwam het gras door de sneeuwlaag. Helaas was de temperatuur ook nog wat aan de hoge kant, wat de sneeuwkwaliteit ook niet ten goede kwam. Maar niet getreurd; we hebben een super leuke dag en een onvergetelijke avond (Mooserwirt!) gehad in St. Anton. Hierbij alvast het videoverslag. Binnenkort kun je meer lezen over het skiën en de après-ski in St. Anton.

Meer informatie over St. Anton am Arlberg >>

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen