Skip to navigation Skip to main content

Videoverslag van een topdag in La Plagne en Les Arcs

Afgelopen winter hebben Joeri en ik een korte roadtrip gemaakt langs een aantal bekende Franse skigebieden. Hoewel het al een tijdje niet gesneeuwd had, waren de piste-condities prima. Het verslag van onze laatste dag in La Plagne hadden jullie nog van ons tegoed. Beter laat dan nooit, dus hierbij!

Paradijselijk skiën

Sinds de skigebieden van Les Arcs en La Plagne in 2003 met elkaar verbonden zijn is het enorme skigebied "Paradiski" ontstaan. Je hebt niet genoeg aan één week om alle 425 pistekilometers te leren kennen. Wij hadden 2 dagen in dit prachtige gebied. Na eerste dag met gids Davide Allemoz (klik hier voor het verslag van dag 1: Off-piste in La Plagne), gingen we de tweede dag zelf op pad. We waren beiden nog nooit in Les Arcs geweest, dus we besloten de enorme gondel over het dal te nemen om het gebied van Les Arcs te verkennen. Hieronder het videoverslag van deze onvergetelijke dag.

Met dank aan:
Office de Tourisme La Plagne

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.