2 november 2011 door Joris in 'Nieuws''

Dit winterseizoen maakt het Alpbachtal in Tirol korte metten met dure uitgaven voor kinderskipassen. Met de Alpbachtal Seenland Card kunnen kinderen tot 15 jaar in het voor- en naseizoen gratis gebruikmaken van de liften in Kramsach en Brandenberg Alpbachtal.

Volwassenen profiteren ook!

Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar profiteren ook! Voor het gebruik van dezelfde liften betalen zij slechts € 1,- per uur. Hiermee biedt Alpbachtal beginners de kans om de eerste wintersportdag rustig te starten, zonder dat een skipas voor het hele gebied aangeschaft hoeft te worden.

Aantrekkelijk aanbod

Voor gezinnen met kinderen die het skiën al aardig of zelfs goed onder de knie hebben, heeft Alpbachtal ook een interessant aanbod. In de periodes: 2 tot 23 december 2011, 8 tot 27 januari 2012 en 17 maart tot 15 april 2012 krijgen kinderen tot 15 jaar een 5- of 6-daagse skipas voor het héle gebied gratis bij één betaalde skipas voor de ouder. Met de Alpbachtal Seenland Card mogen alle kinderen ook gratis een dag naar de Juppi Kid’s Club.

En het kan nog beter…

Gedurende het hele winterseizoen hebben kinderen tot 15 jaar gratis toegang tot de liften in het dal van Kramsach. Jongeren tussen de 16 en 18 jaar betalen het voordelige tarief van € 3,- en volwassenen € 4,- per twee uur. Met de Alpbachtal Seenland Card hebben families nog meer voordeel zoals van maandag tot vrijdag gratis toegang tot ‘Wave Wörgl Wasserwelt’, een groot indoor zwembad en gratis tennissen of squashen in de tennishal van Kramsach.

Het Alpbachtal

Alpbachtal in het Oostenrijkse Tirol is in de winter een charmant sneeuwparadijs voor actieve wintersportgenieters van ieder niveau. Met 19 skiliften en 54 km aan perfect geprepareerde pistes skipistes in alle moeilijkheidsgraden, 100 km langlaufloipes, meer dan 140 km winterwandelpaden, 6 rodelbanen, diverse natuur ijsbanen, een overdekte ijs arena en 4 kinderclubs biedt het gebied een gevarieerd wintersportpakket voor jong en oud. Mede dankzij de sneeuwzekerheid en goede faciliteiten is Alpbachtal uitgegroeid tot een geliefde wintersport bestemming onder families met kinderen.

Klik hier voor meer informatie over het Alpbachtal >>

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.