6 september 2011 door Joris in 'Aankondigingen''

Morgenmiddag zal niemand minder dan Olympisch gouden medaillewinnares Nicolien Sauerbreij het nieuwe wintersportseizoen af trappen op het dak van NEMO in Amsterdam. Voor even zal het dak omgetoverd worden in een wintersportlandschap zodat iedereen in de winterstemming komt. Nieuwsgierig? Vanaf 13.15 uur ben je welkom! Snowplaza is er uiteraard ook bij.

De eerste sneeuw in Nederland

Nederlands bekendste snowboardster mag natuurlijk niet ontbreken bij de eerste, plaatselijke sneeuwbui van het jaar. Om alvast in de wintersportsfeer te komen zal zij het aanwezige publiek een stevige wintersport warming-up voorschotelen. Neem je fotocamera mee want dit levert mooie plaatjes op! Winterpret gegarandeerd!

Snowplaza doet verslag

Uiteraard is Snowplaza aanwezig bij dit opvallende wintertafereel in hartje Amsterdam. Morgen zullen wij verslag doen van de wintersportmiddag met Nicolien Sauerbreij en in de loop van de week komt ook een interview online. Iedereen die nog met zijn hoofd bij palmbomen, zandstranden en cocktails zit zal morgen definitief overschakelen op besneeuwde dennenbomen, skipistes en warme chocolade melk.

Tijd en locatie

Datum: Woensdag 7 september
Locatie: het dak van NEMO (Oosterdok 2, te Amsterdam)
Aanvang: 13.15 - 13.30 uur
Fotomoment: 13.30 – 14.00 uur

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen