Skip to navigation Skip to main content

Nog even...en we kunnen weer skiën!

1902 - Nog even...en we kunnen weer skiën! (1)

Ik weet dat het nog maar augustus is. We hebben nog maar weinig zon gehad en echt een top zomer kan je het niet noemen. Over een maand begint de herfst alweer (sorry zonaanbidders!) en voor je het weet vallen de eerste sneeuwvlokken uit de lucht. Het is misschien verstandig om alvast bezig te zijn met je wintersport vakantie. Nu heb je nog veel keus en vroegboekkortingen!

De nieuwe wintersportmode: ook dit jaar gaan we weer vrolijk gekleurd de piste op.

Het begint al te kriebelen

Hier op de redactie hebben we al de smaak te pakken. De eerste skibroeken zijn al gekocht en de skipakken zijn al aangetrokken om te kijken of alles nog past. Ook hoor je iedereen hier al zuchten bij het zien van een foto met een goed pak sneeuw en mooi geprepareerde piste. Voor ons kan het niet snel genoeg komen. Om toch naar onze favoriete bestemming te kunnen, moeten we vroeg boeken. De kerst- en krokusvakantie zijn vaak snel volgeboekt. Nu heb je nog genoeg keus en veel touroperators bieden vroegboekkorting aan.

Snel, snel, snel!

Vorig jaar was je in dat fantastische dorp, met dat geweldige hotel. Daar zou je natuurlijk graag weer heen willen. Wat zou het jammer zijn als het volgeboekt is! Boek daarom gewoon nu. Op Snowplaza.nl vind je een aantal vroegboektips. Daar staan de mooiste chalets, hotels en appartementen. En allemaal met korting! Als je dus vroeg boekt, dan ben je niet alleen zeker van een plek, maar dan ben je ook voordeliger uit.

Goede aanbiedingen en/of flinke vroegboekkortingen:

Wij zijn even op zoek gegaan naar de beste aanbiedingen en vroegboekkortingen voor het komende winterseizoen:

8 reden om vroeg te boeken

1. De populaire periodes zijn snel vol (kerst/krokus)
2. Nu nog volop keus
3. Vroegboekkortingen
4. Aantrekkelijk geprijsde reizen zijn als eerste vol
5. Ook nu zijn er al aantrekkelijke aanbiedingen
6. Grote groepen hebben meer kans op een groot chalet of appartement.
7. Bij vroeg boeken krijg je veel extra’s. Bijvoorbeeld korting voor de kinderen of een extra gratis dag verblijf.
8. Misschien wel de leukste reden: langer voorpret, maanden verheugen op die heerlijke wintersport!

Snel boeken dus, want je bent echt een stuk voordeliger uit. En het is natuurlijk leuk om nu al te dromen van je volgende wintersportvakantie.....

En? Begint het bij jou al te kriebelen?

Winter Female Author 4

Over Kirsten

Wintersport is de grote hobby van Kirsten. Ze gaat ieder jaar met veel plezier naar de sneeuw en houdt van alles wat met skiën te maken heeft. Haar enthousiasme probeert ze op het weblog van Snowplaza over te brengen.