1 augustus 2011 door Thijs in 'Nieuws''

Voor het tweede opeenvolgende jaar is Arke hoofdsponsor van Nederlands beste snowboardster Nicolien Sauerbreij. Komend jaar zal zij ons via de speciale Arke Wintersport Facebook tips en informatie gaan geven. Als jij Nicolien en haar prestaties wilt volgen maak je iedere dag kans op 10 x 2 kaartjes voor een skihal naar keuze!

Voorbereiding

Momenteel zijn Nicolien Sauerbreij en haar begeleidingsteam zich aan het voorbereiden op het komende World Cup seizoen. De trainingen zijn in volle gang en iedere maand zoekt ze minstens eenmaal de sneeuw van een gletsjer op. Op haar website meldt ze dat de conditie- en krachttraining al behoorlijk is opgevoerd. Komende weken zullen, naast de gebruikelijke trainingsvormen, in het teken staan van twee korte trainingssessies in SnowWorld Landgraaf. In september worden de puntjes op de i gezet tijdens een trainingskamp in de Zwitserse bergen. Daarna staat de start van het World Cup seizoen in Nederland voor de deur.

Op naar Sotsji

De World Cup parallelslalom in Landgraaf heeft een extra dimensie gekregen doordat er recent besloten is de parallelslalom, naast de parallelreuzensalom, aan het Olympisch programma toe te voegen. Mocht Nicolien aan het einde van het winterseizoen 2011/2012 besluiten door te gaan tot Sotsji, dan zou dit betekenen dat ze twee kansen heeft op eremetaal. Natuurlijk gaan we hier met z’n allen vanuit, want wie herinnert niet haar prachtige gouden race tijdens de Olympische Spelen van Vancouver.

Arke Wintersport Facebook actie

Arke is komend seizoen voor het tweede jaar de trotse hoofdsponsor van Nicolien Sauerbreij. Om op de hoogte te blijven van haar prestaties heeft Arke daarom de Arke Wintersport Facebook in het leven geroepen. Via deze pagina zal zij ons informeren over haar seizoen en tips gaan geven. Wanneer je besluit Arke en Nicolien te gaan volgen maak je iedere dag kans op 10 x 2 vrijkaarten voor een Nederlandse skihal naar keuze.

Wacht niet langer en meld je nu aan >>

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.