6 mei 2011 door Kirsten in 'Aankondigingen''

Freestyler ski

De afgelopen 3 jaar hebben een hoop mensen die nog nooit op twintip ski's hadden gestaan hun eerste 180's gesprongen en bochten achteruit geskied. Een mooi moment dus om iedereen die heeft mee gedaan the Armada Freeski Project bij elkaar te brengen en een avond gezellig te rijden, verhalen uit te wisselen, nieuwe freeskiërs te leren kennen en het winterseizoen met z'n alle knallend af te sluiten en de zomer te verwelkomen!

ARMADA Freeski Project nodigt je dan ook uit om op zaterdag 21 mei 2011 naar Snowworld Zoetermeer te komen! Naast de clinic's (zie info hieronder), is er ook een BBQ op het terras van Snowworld. Daarna is het tijd om het park onveilig te maken tijdens de Jam Sessie wedstrijd.

Freestyler ski

Jam Sessie

Ook bij de reünie krijg je de kans om te laten zien wat je de afgelopen winter hebt geleerd tijdens de Jam Sessie wedstrijd voor beginners en gevorderden! Natuurlijk maak je kans op vette prijzen maar lol staat zoals je van ARMADA Freeski Project gewend bent voorop bij de Jam Sessie.

Prijs: € 15,- wedstrijd € 14,50 BBQ
BBQ en inschrijven start 18:00 uur
Wedstrijd start 19:00 uur

Clinic's

Van 15:00 uur tot 18:00 uur kan je weer deelnemen aan een kennismaking clinic waarbij je leert achteruit skiën, een 180 te springen op de piste, een box te sliden en goed over de schans te springen. Heb je al een keer meegedaan met de clinic? Geef je dan op voor de vervolg clinic en maak je volgende sprongen als freeskiër! Prijs: € 35,- incl. toegang, materiaal en drankje na afloop Clinic start om 15:00 uur

Wintersport is mijn grote hobby. Ik ga ieder jaar met veel plezier naar de sneeuw en hou van alles wat met skiën te maken heeft. Mijn enthousiasme probeer ik op het weblog van Snowplaza over te brengen!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen