Skip to navigation Skip to main content

Vier Pasen met SnowPlanet!

1888 - Vier Pasen met SnowPlanet! (1)

Aankomende zondag is het weer zover. De paashaas komt naar ons land. Op Pasen ontbijten we met de familie en zoeken we natuurlijk naar eieren. Wat nog leuker is, is om eieren te zoeken in de sneeuw bij SnowPlanet!

Paaseieren zoeken in de sneeuw


Programma:

  • 11.00 uur: Paaseieren zoeken De Paashaas heeft allemaal chocolade-eieren verstopt. Tussen alle eitjes zit één gouden en één zilveren. De vinder van het gouden ei wint de super hoofdprijs.
  • 12.00 uur: Pannenkoeken versieren en opeten
  • 13.00 uur: Sleeën in echte sneeuw! Je kunt na de pannenkoeken gaan sleeën tot 14.00 uur
  • 16.00 uur: Nog een keer sleeën! Als je nog niet genoeg had van het sleeën kan je van 16.00 uur tot 17.00 uur weer de berg af.
Aan het einde van de dag is het mogelijk om voor €12,50 te skiën of te snowboarden bij een reservering van een diner in het restaurant van SnowPlanet.

Prijzen

Natuurlijk vallen er ook prijzen te winnen. Als jij tijdens het Paaseieren zoeken het gouden ei vindt, dan win je namelijk een gratis deelname in de KidsWeek in mei t.w.v. €312,50. De KidsWeek is een sneeuwkamp waarbij kinderen leren skiën. De winnaar van het zilveren ei wint een kinderfeestje voor zichzelf en 5 vrienden.

Deelname

Pasen vieren met SnowPlanet is voor kinderen onder de 15 jaar helemaal gratis. Volwassenen betalen €24,50 entree. Dat wordt vast een leuke Pasen! Ga jij er heen?

Voor meer informatie, kijk op: www.snowplanet.nl en www.snowplanet.nl/kidsweek

Winter Female Author 4

Over Kirsten

Wintersport is de grote hobby van Kirsten. Ze gaat ieder jaar met veel plezier naar de sneeuw en houdt van alles wat met skiën te maken heeft. Haar enthousiasme probeert ze op het weblog van Snowplaza over te brengen.