Skip to navigation Skip to main content

Knallende seizoensafsluiters in Zwitserse skigebieden

1843 - Knallende seizoensafsluiters in Zwitserse skigebieden (1)

Hoewel het winterseizoen in Zwitserland nog in volle gang is, maken verschillende bestemmingen zich al op voor spetterende afsluitingen. Achtereenvolgens Laax, de Jungfrauregio en Zermatt pakken groots uit in april. Wij hebben de leukste evenmenten in Zwitserland voor je op een rijtje gezet.

Martine Veldhoen in actie in de halfpipe in Laax.

SnowFest/NK Snowboard, Laax

In Laax (Graubünden) vindt van 3 t/m 9 april het SnowFest plaats: een festival speciaal voor de Nederlandse snowboarder en freestyle skiër. Hoogtepunten zijn de Nederlandse snowboardkampioenschappen en optredens van verschillende Nederlandse hiphop-acts, zoals The Opposites en de Flinke Namen.
Lees meer over het SnowFest/NK Snowboard in Laax >>

Snowpen Air, Kleine Scheidegg

Op de Kleine Scheidegg in de Jungfrauregio (Berner Oberland) maken onder andere James Blunt en Kool & The Gang hun opwachting tijdens de SnowpenAir 2011 van 9-10 april. Naast optredens, wordt het publiek ook getrakteerd op een imposant uitzicht over het beroemde bergtrio Eiger, Mönch en Jungfrau.
Lees meer over het Snowpen Air in de Jungfrau region >>

Zermatt Unplugged

In de daaropvolgende week, van 12 tot 16 april, staat Zermatt (Wallis) in het teken van Zermatt Unplugged, waarop klinkende namen als Seal en David Gray acte de présence geven. Met de 4478 meter hoge Matterhorn op de achtergrond belooft het een hoogstaand spektakel te worden.
Lees meer over Zermatt Unplugged >>

Zit het wintersporseizoen er al op voor jou? Of ga je nog naar een leuke seizoensafsluiter?

Informatie over alle evenementen in Zwitserland vind je hier >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.