10 maart 2011 door Joeri in 'Nieuws', Algemeen''

Oh oh Tirol

Snowplaza volgt álles wat er in de sneeuw gebeurd. Zo hadden wij begin dit jaar een primeur; de eerste foto’s van de crew van ‘Oh oh Tirol’ mét het nieuwe feestbeest Tijgertje. Nog diezelfde avond waren deze beelden overgenomen door diverse televisieprogramma’s. Voor de echte fans hebben wij weer wat speurwerk verricht. Bekijk nu alvast de leukste foto’s en filmpjes van de Hagenezen. Een voorproefje voor de tweede aflevering van vanavond!


Oh oh Tirol

Sterretje pakt wat ie pakken kan in Tirol.

Weer een kijkcijferkanon

Afgelopen donderdag was de eerste aflevering van ‘Oh oh Tirol’ te zien en net als bij ‘Oh oh Cherso’ waren de kijkcijfers super. Maar liefst 1,1 miljoen kijkers waren getuige van de eerste ontwikkelingen in de sneeuw. De groep meiden vertrok per limousine naar Kirchberg in Tirol en de mannen gingen per vliegtuig. Hierdoor kwamen de mannen als eerste aan in Tirol en maakten bij aankomst kennis met de verleidster Tijgertje die al op het balkon van het chalet op de mannen stond te wachten. Haar “Hey, sneeuwpanters!” werd door de mannen beantwoord met “Haagse tieten!!”. De toon was gezet!

Echte liefde voor Matsoe Matsoe? ;-)

Slissende Tijger bij Sniper in bed

Sterretje nam het initiatief om de dames in de limo even op de hoogte te brengen van de nieuwe Haagse tijger. “Ze is nog erger dan Barbie, heeft neptieten en is niet lelijk”. Er ontstond enige commotie in de limo. Little Princess maakte zich een beetje ongerust en dat bleek terecht; bij aankomst in het huis blijkt tijger Tatjana naast háár Sniper te liggen. Wat een cliffhanger van deze eerste aflevering!

Zien we Barbie straks ook nog in dit pakje op de ski's?

Net voor de landing in het ijskoude water in Westendorf.

Jump and Freeze in Westendorf

'Jump and Freeze' is een spektakel dat ieder jaar in Westendorf georganiseerd wordt. In verschillende categorieën glijdt men van een schans om vervolgens te eindigen in het ijskoude water. Sniper, Little princess, Barbie en Jokertje deden mee.

Vanavond 21.30 uur de tweede aflevering

Vanavond om 21.30 uur is het weer zover; aflevering 2 van 'Oh Oh Tirol'. Ik ben benieuwd hoe het afloopt het Little Princess, Tijgertje en Sniper! En natuurlijk of ze ook nog een beetje leren skiën. De skileraar viel volgens mij niet in de smaak bij de mannen. Dat wordt weer smullen met die foute Hagenezen in Kirchberg vanavond!

Toen hij net kon lopen werd Joeri direct op de ski’s gezet bij opa en oma in de achtertuin in Westendorf. De liefde voor dit dorp, de sport en Oostenrijk was geboren en is nooit meer weggegaan.