Ideaal voor rustzoekers

Na een opwarming besloten we onze weg te vervolgen naar het romantische St. Martin de Belleville, een idyllisch dorpje. Na de twee Roc de Marches liften zijn we via een lange blauwe afdaling helemaal naar beneden geskied. Wat meteen opviel was de rust en gemoedelijkheid in dit romantische plaatsje. Wie voor de rust gaat is dit echt een aanrader!

Kaasfondue

Na een heerlijke lunch, een traditionele kaasfondue, hebben we ons de rest van de dag enorm weten te vermaken op de pistes van Geen La Grotte du Yeti, maar Roc’n Bob

Voor wie na het skiën nog niet is uitgeraasd hebben ze in Les Menuires een 4 km lange rodelbaan, die begint bij het bergstation van de Roc 3 Marches. Met 22 bochten en een hoogteverschil van 450 meter een echte aanrader voor jong en oud.

Moe maar voldaan keerden we weer terug in ons appartement. De volgende dag wachtte het skigebied van Val Thorens. Wordt vervolgd……

Met dank aan: Office de Tourisme Les Menuires

Toen hij net kon lopen werd Joeri direct op de ski’s gezet bij opa en oma in de achtertuin in Westendorf. De liefde voor dit dorp, de sport en Oostenrijk was geboren en is nooit meer weggegaan.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen