Skip to navigation Skip to main content

Jouw verhaal of foto's op Snowplaza.nl?

Op het weblog van Snowplaza is altijd plek voor een goed verhaal of een leuke column. In je blote kont ondersteboven aan de stoeltjeslift blijven hangen? Hermann Maier voorbij geskiet? Groot voorstander van de helmplicht? Of juist fel tegenstander van de combi skiën en alcohol? Stuur ons je verhaal en maak kans op publicatie en een Ski Atlas 2011!

Win een Ski Atlas!

Lijkt het jou leuk je wintersportverhaal te delen met de bezoekers van Snowplaza.nl? Kruip dan achter je computer en steek van wal. Gebruik niet meer dan 500 woorden, hou het netjes en voeg indien mogelijk een paar foto’s toe. Afhankelijk van het aantal inzendingen kijken wij dan welke we plaatsen en dus met eeuwige roem belonen. En vooruit, we doen er een nieuwe Ski Atlas bij.

Mooie foto's

Beelden zeggen meer dan woorden...Heb jij mooie of grappige vakantiefoto's? Stuur ze ons toe en wie weet staan jouw foto's binnenkort op Snowplaza of in de nieuwe Skiatlas van komend seizoen! Vergeet ons niet te vermelden waar je de foto's hebt genomen.

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.