22 februari 2011 door Miranda in 'Nieuws''

Heb jij zin om nog een keer naar de sneeuw te gaan deze winter? Volg ons dan nu op Facebook en maak kans op deze fantastische reis naar Gerlos. Volledig verzorgd op wintersport met 2 personen, wie wil dat nou niet? Heb je nog geen account op Facebook? Meld je dan nu aan en ontdek hoe leuk en gemakkelijk het is. We worden met z'n allen steeds actiever op het gebied van 'social media'. Ook Snowplaza heeft sinds dit jaar een facebookgroep. Hier zullen we dagelijks nieuws posten, leuke fimpjes en foto's. Ook zullen we je op de hoogte houden van scherpe aanbiedingen!

Win een vakantie naar Gerlos

Onder de eerste 2.500 vrienden verloten we een 7-daagse skivakantie naar Gerlos! Ook zullen we 5 x een Ski Atlas 2011 weggeven. Dus vind ons snel leuk en maak kans op een 7-daagse reis naar Gerlos voor 2 personen.

* De voorwaarden van deze actie zijn onder voorbehoud en kunnen worden gewijzigd.

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.