5 februari 2011 door Miranda in 'Reisverslagen''

La Plagne

Twee weken geleden was Snowplaza in La Plagne. We zijn de eerste dag op stap geweest met freeride pro Davide Allemoz. Deze relaxte skiër met 2(!) kunstkniën is inmiddels gestopt met films maken en werkt tegenwoordig 'gewoon' bij de plaatselijke skischool. Als freeride gids weet hij de beste routes en sneeuw te vinden in La Plagne.

Fantastische poederafdaling

Alleen op de wereld, ver weg van de pistes en liften...

Fantastische poederafdaling

Na een fantastisch bobslee avontuur op onze eerste avond, stond er een off-piste dag met Davide op het programma. De winter begon goed in de Alpen, maar de afgelopen weken heeft het nauwelijks gesneeuwd in Frankrijk. We waren benieuwd of er nog poeder te vinden was. La Plagne staat niet echt bekend als off-piste paradijs en wellicht is dat wel de reden dat we een fantastische dag hadden. Na een paar redelijk verspoorde afdalingen zijn we vanaf de gletsjer naar Les Bauches afgedaald. Dit was een fantastische poederafdaling waar nog bijna niemand was geweest! Ach, kijk zelf maar; beelden zeggen meer dan woorden...

Fantastische poederafdaling

Alleen op de wereld, ver weg van de pistes en liften...

La Plagne ski

Genieten van de indrukwekkende omgeving...

door Marieke op 23 februari

Mooi daar!Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen