27 januari 2011 door Thijs in 'Opmerkelijk''

En jawel, daar zijn ze, de eerste beelden van de Oh oh Cherso crew in Kirchberg Tirol. Het strand van Griekenland is ingeruild voor de sneeuw en de après-ski van Oostenrijk. Jokertje, Sniper en Barbie, ze zijn er allemaal weer bij. Toch lijkt alsof er een nieuw feestbeest aan de groep is toegevoegd.Tijgertje? De nieuwe Oh Oh Tirol dame?

Tijgertje?

Een dame getooid in tijgerprint ski-jack beweegt zich namelijk nadrukkelijk rond de Hagenezen. Is het slechts de barvrouw of is er een nieuwe dame aan de cast toegevoegd? Door haar opvallende verschijning is de bijnaam alvast een inkoppertje.

Oh Oh Tirol

De Oh Oh Cherso crew verbleef de afgelopen dagen in het Oostenrijkse Kirchberg. Overdag maakten zij hun eerste meters op de lange latten om daarna het nachtleven in te duiken. In de lokale après-ski bar, waar ze ook zelf een handje uit de mouwen hebben gestoken, barstte het feestgedruis los. Heeft Jokertje een blondine aan de haak geslagen? Is de liefde tussen Sniper en Little Princess verleden tijd? De foto’s geven in ieder geval stof tot nadenken. Oordeel zelf maar!

Matsoe Matsoe is klaar om de pistes van Kirchberg op te zoeken

Oh Oh Tirol crew

Voelen de Hagenezen zich net zo thuis op de piste als aan de bar?

Matsoe Matsoe en Sterretje hebben het prima naar hun zin

Heeft jokertje een blondine aan de haak geslagen?

Tijgertje? Nieuwste member van de Oh Oh Cherso crew?

De heren laten de biertjes weer goed smaken

Donderdag 3 maart is de eerste aflevering te zien op RTL 5 van 21:30-22:00 uur

Bron foto's: Der Tiroler

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen