Skip to navigation Skip to main content

Eerste foto’s Oh Oh Cherso in Kirchberg Tirol

En jawel, daar zijn ze, de eerste beelden van de Oh oh Cherso crew in Kirchberg Tirol. Het strand van Griekenland is ingeruild voor de sneeuw en de après-ski van Oostenrijk. Jokertje, Sniper en Barbie, ze zijn er allemaal weer bij. Toch lijkt alsof er een nieuw feestbeest aan de groep is toegevoegd.

Tijgertje?

Een dame getooid in tijgerprint ski-jack beweegt zich namelijk nadrukkelijk rond de Hagenezen. Is het slechts de barvrouw of is er een nieuwe dame aan de cast toegevoegd? Door haar opvallende verschijning is de bijnaam alvast een inkoppertje.

Oh Oh Tirol

De Oh Oh Cherso crew verbleef de afgelopen dagen in het Oostenrijkse Kirchberg. Overdag maakten zij hun eerste meters op de lange latten om daarna het nachtleven in te duiken. In de lokale après-ski bar, waar ze ook zelf een handje uit de mouwen hebben gestoken, barstte het feestgedruis los. Heeft Jokertje een blondine aan de haak geslagen? Is de liefde tussen Sniper en Little Princess verleden tijd? De foto’s geven in ieder geval stof tot nadenken. Oordeel zelf maar!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.