27 november 2018 door Thijs in 'Nieuws''

Zwitserland trakteert op skipassen voor kinderen! In maar liefst 45 Zwitserse skigebieden maak je kans op een gratis kinderskipas voor zes dagen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een meerkeuzevraag over je wintersportervaring in Zwitserland beantwoorden, je gewenste skigebied kiezen en het actieformulier invullen. Op 4 december vindt de verloting plaats, waarna je hoort of jij één van de winnaars bent.

'Kids4Free' in Zwitserland

Zwitserland heeft de campagne ‘Kids4Free’ in het leven geroepen om meer jonge gezinnen aan te sporen om op wintersport te gaan. Yves Luetolf, directeur Zwitserland Toerisme Benelux, onderstreept de belangrijke rol van de ouders: “Zij bepalen immers of hun kinderen wintersportliefhebbers worden en de wintersporttraditie op hun beurt weer doorgeven aan hun kinderen. Om hen te stimuleren de kinderen mee te nemen naar de Zwitserse sneeuw, verloten we de zesdaagse skipassen onder ouders van kinderen tot twaalf jaar. We willen zowel nieuwe gasten aantrekken als mensen die al eerder in Zwitserland hebben geskied. Daarnaast kunnen onze trouwe wintergasten uiteraard ook deelnemen aan de Kids4Free-campagne.”

45 Zwitserse skigebieden doen mee

45 Zwitserse skigebieden hebben zich verbonden aan de Kids4Free-campagne. Niet alleen grote, bekende gebieden zoals Zermatt, Jungfrauregion en Arosa-Lenzerheide doen mee, maar ook onbekendere pareltjes zoals Grächen, Scuol en Braunwald. Op de actiepagina kun je het complete overzicht zien van de deelnemende gebieden én hoeveel skipassen zij verloten. Ook kun je het huidige aantal deelnemers zien, zodat je hier je keuze op kunt afstemmen. Je kunt namelijk maar in aanmerking komen voor één skipas, in één skigebied. De gewonnen skipas geldt voor zes dagen en kan het hele winterseizoen 2018-2019 worden gebruikt.

Meld je nu aan!

Om kans te maken op een gratis skipas, meld je je via 3 stappen aan op de campagnewebsite www.myswitzerland.com/kids4free.

1: Beantwoord de meerkeuzevraag over je wintersportervaring in Zwitserland
2: Selecteer het skigebied van jouw voorkeur
3: Vul het actieformulier in en klik op ‘deelnemen’

Klik hier om deel te nemen aan de ‘Kids4Free’ actie >

Op 4 december wordt op het hoofdkantoor van Zwitserland Toerisme in Zürich bepaald wie de gelukkige winnaars zijn van de 12.770 skipassen. Prijswinnaars krijgen tot 7 december bericht per e-mail. Een gezin kan maximaal één skipas winnen.

“Kids4Free” campagne in Zwitserland

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.