Skip to navigation Skip to main content

Kom in de wintersportstemming met de Ski Atlas

Kom met de Snowplaza Ski Atlas in de stemming voor je naderende wintersportvakantie! De Ski Atlas is al jaren het toonaangevende naslagwerk voor wintersporters in Nederland en België. Heerlijk om doorheen te bladeren of om actief op zoek te gaan naar een nieuwe bestemming. De Ski Atlas is een must voor iedere wintersportliefhebber!

Uniek overzicht

De Ski Atlas geeft een uniek overzicht van alle wintersportmogelijkheden in de Alpen, Noorwegen en de USA. Alle dorpen en gebieden zijn voorzien van uitgebreide beschrijvingen aangevuld met foto’s en pistekaarten. Daarnaast vind je allerlei handige informatie als skipasprijzen, kinderopvang en après-ski faciliteiten. Koop hem nu online bij Bol.com en de ANWB.

Vind de ski die bij jou past

Nieuw dit jaar is een ski test waarin 56 verschillende ski’s uitvoerig getest zijn. Door 60 skileraren van het hoogste niveau zijn gedurende 4 weken de ski’s uit 6 verschillende categorieën getest. Iedere testskiër heeft alle ski’s uit een categorie, onder diverse weer- en sneeuwomstandigheden aan de tand gevoeld. De ski’s zijn getest op zaken als prijs/kwaliteit, stijfheid, kantengrip en stabiliteit. Voor ieder type skiër valt de ideale ski te vinden. Voor de gevorderde skiër die de techniek goed beheerst komt waarschijnlijk een set slalom- of race carvers in aanmerking. De beginnende skiër die niet als eerste beneden hoeft te zijn zal meer plezier beleven aan easy carvers. Klik hier voor een voorproefje van de skitest.

Boekinformatie

  • Titel: Ski Atlas 2011
  • Uitgever: Spalder
  • ISBN: 9789077090817
  • Formaat: 297 x 210 mm
  • Inhoud: 400 pagina’s
  • Prijs: € 27,95
  • Verkoop offline: Nederlandse & Vlaamse boekhandels en de ANWB
  • Verkoop online: o.a. via Bol.com en ANWB
Bekijk nu alvast enkele pagina's uit de Ski Atlas.
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.