25 december 2010 door Thijs in 'Algemeen''


Via deze weg wenst het team van Snowplaza iedereen fijne kerstdagen en alvast een voorspoedig 2011 toe. We willen al onze bezoekers bedanken en hopen dat jullie in het nieuwe jaar ons blijven bezoeken.

En dit jaar niet alleen in de Alpen een witte kerst maar voor het tweede opeenvolgende jaar ook in Nederland. Zo krijgen wij thuisblijvers toch ook nog iets mee van dat wintersportgevoel! Om het gemis van een wintersport in de kerstvakantie op te vangen heb ik mijn kerstmenu dit jaar als volgt samengesteld: uiensoep vooraf, vervolgens Tiroler Gröstl met Wiener Schnitzel en als dessert apfelstrüdel! Kerst in wintersportsferen! Wat wordt jullie kerstdiner?

En laten we hopen dat er ook wintersport cadeaus onder de kerstboom liggen! Eindelijk die helm, of misschien wel een set hagelnieuwe carve ski’s! Is de Kerstman jouw wintersporthart niet vergeten? Laat het ons weten!

Hele fijne kerstdagen en alvast een voorspoedig 2011 met veel sneeuw!

Wintersportgroet,

Het Snowplaza Team

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.