10 december 2010 door Joris in 'Opmerkelijk''

Skikoffer

Ben jij die files richting je winter-sportbestemming ook zo zat? Die tijd kan je beter op de piste doorbrengen! Transavia.com maakt de keuze tussen vliegen en rijden dit jaar wel heel makkelijk. Lever je skibox in en ontvang in ruil twee vliegtickets richting de Alpen. Geen files voor jou dit jaar!
Lever je skibox in

Het enige wat je voor die 2 gratis retourtickets richting een wintersportbestemming hoeft te doen is je (oude-)skibox inleveren. Op woensdag 15 december tussen 13.00 en 17.00 uur lever je je skibox in bij het Transavia.com kantoor en je krijgt direct de tickets. Die skibox heb je immers niet meer nodig wanneer je met het vliegtuig gaat! Wees wel snel want alleen de eerste 100 mensen verdienen de tickets.

Vliegen steeds populairder

Vliegen richting de wintersportbestemming is de laatste jaren steeds populairder geworden. De verwachting is dat het komende winterseizoen 25% meer mensen met het vliegtuig op wintersport zullen gaan. De verschillen in prijs tussen auto en vliegtuig worden steeds kleiner terwijl je toch flink wat tijd bespaart, ook kom je veel uitgeruster en relaxter aan op je bestemming. Transavia vliegt naast Schiphol, ook vanaf Rotterdam en Eindhoven en vervolgens ben je binnen 2 tot 3 uur op de plaats van bestemming. Salzburg, Innsbruck, Grenoble, er wordt allemaal op gevlogen. Naast de vlucht biedt Transavia ook transfers en autohuur aan.

Haal dus die oude skibox van zolder en kom woensdag naar het kantoor van Transavia aan de Piet Guilonardweg 15, gebouw TransPort, 1117 EE, Schiphol Airport.

Ben jij wel eens met het vliegtuig op wintersport geweest? Beviel het?

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen